Nokia 9 specificatii aparute in aplicatia de benchmark Antutu

nokia 9

Nokia 9 specificatii aparute in aplicatia de benchmark Antutu

Nokia 9 specificatii aparute in aplicatia Antutu

Nokia a revenit in forta anul acesta cu cateva telefoane de buget care au prins surprinzator de bine la public. Si nu stiu de ce am impresia ca acesta este doar inceputul relansarii brandului de renume international.
Dupa cum se specula pe la inceputul anului acesta, pe langa telefoanele de buget Nokia, compania planuieste lansarea unui model highend ca sa satisfaca pretentiosii.
Un model cu specificatii de top care sa concureze umar la umar cu telefoanele de top de la Samsung, LG, HTC si Apple.
nokia 9

Nokia 9 specificatii demne de un flagship

Practic Nokia lucreaza de ceva timp la un telefon de top cu specificatii foarte bune. Acesta se numeste Nokia 9 si ar trebui sa atraga catre brand clientela telefoanelor performante.
Acum s-a confirmat oarecum modelul facandu-si aparitia in aplicatia Antutu.
Ne este confirmat ca cipul modelului e un Snapdragon 835 cu suport pentru Quick Charge 4+, impreuna cu 4GB de RAM, 64GB memorie interna, un display 2K si ca va avea prezente doua camere de 13 MP ce filmeaza 4K.

Ce este ciudat, e faptul ca pana recent se credea ca telefonul vine cu 6GB de RAM, conform unui benchmark facut cu Geekbench, insa acum Antutu arata o alta perspectiva.

Desi mai exista o varianta aici, posibil ca Nokia 9 sa fie disponibil in doua variante. O varianta premium ce posibil sa aiba un pret de baza mai mic si o varianta highend cu ceva beneficii in plus, printre care si ram-ul
crescut la 6GB.
Alte detalii referitoare la dispozitiv nu stim pana in momentul de fata, dar lansarea se asteapta a fi undeva prin iulie, deci in perioada imediat urmatoare garatat vor aparea unele specificatii ale modelului.
Acum in ceea ce priveste pretul se preconizeaza a fi pe la 700$, mie personal mi se pare prea mare pentru un dispozitiv al unei companii care a fost atata timp in umbra, dar cine stie? Poate sa nu fie adevarat zvonul si Nokia sa opteze la o strategie de pret mai violenta.
Numai timpul ne va lamuri toate intrebarile.

Sunt si pe Instagram, da si tu un follow

Alte articole interesante

Articole noi direct în inbox fără SPAM

✔ Respectăm confidențialitatea
✔ Articole noi și tutoriale
✔ Mail săptămânal
ABONARE
Confirm că am peste 16 ani și am citit termenii și condițiile
close-link
Click Me

Pasionat de tech?

Dacă nu ai găsit ce căutai, hai în grupul nostru de Facebook unde publicăm materiale interesante și discutăm diferite subiecte
INTRĂ ÎN GRUP
close-link
Click Me