aplicatii android

Aplicatii Android utile ce sunt gratuite si ar trebui sa le ai instalate

aplicatii android utile

Aplicatii Android utile ce sunt gratuite si merita sa arunci o privire asupra lor

Fiind un numar extraordinar de mare de aplicatii disponibile in Magazinul Play, e greu sa descoperi aplicatii noi ce sunt interesante sau te ajuta concret la ceva.
Singura ta alternativa este sa citesti articole ca acesta sau sa stai in lista de pe Magazin filtrand rezultate.

 Cu totii stim care dintre metode este mai rapida

In articol am sa-ti mentionez cateva aplicatii Android utile pe care le folosesc eu aproape in fiecare zi si pot sa vi le recomand cu mare drag si voua, macar sa le incercati sa vedeti daca va plac.
Unele din ele posibil sa le gasiti si pe iOS, dar nu garantez nimic.

Wakelock detector

⏩ Descarca pentru AndroidWakelock detector e una din cele mai utilizate aplicatii de mine si prietenii mei care folosesc soft-uri cu Android custom.
Practic daca experimentezi probleme cu descarcarea bateriei foarte rapid, Wakelock Detector iti poate oferi mai multe informatii cu privire la consumatorul de resurse cel mai mare din aplicatii si le poate inchide automat, astfel salvand bateria telefonului.
Aplicatia necesita root pentru a functiona cum trebuie.
 

Barcode Scanner

Aplicatii Android utile ce sunt gratuite si ar trebui sa le ai instalate 31

⏩ Descarca pentru Android
 

Urmatoarea din lista de aplicatii utile Android este Barcode Scanner. Aplicatia nu este nimic mai mult decat un scanner pentru coduri QR si coduri de bare.
Interfata e super simpla si usor de utilizat.
Iti ofera functiile de baza ale unui scanner QR si consuma mult mai putine resurse decat alte aplicatii similare.
Este de ajutor atunci cand cauti un produs si nu stii cum se numeste exact sau de unde sa-l cumperi.
 

Cam Scanner HD

Aplicatii Android utile ce sunt gratuite si ar trebui sa le ai instalate 32

⏩ Descarca pentru Android

CamScanner e cel mai fain si rapid scanner pentru documente ce il poti descarca pe Android.
Poti face fotografia din aplicatie sau deschide deja una existenta.
In cazul in care imaginea nu e foarte clara, se pot ajusta culorile si incadrarea.
Aplicatia poate sa exporteze documentele in format JPG sau PDF fara probleme.

Ampere

Ampere – Aplicații pe Google Play

⏩ Descarca pentru Android

Ai un incarcator sau cablu de date care face figuri la incarcare? Cu aplicatia Ampere poti testa curentul de incarcare al incarcatorului, cablului sau poti determina daca bateria este pe cale sa moara.
Aplicatia nu necesita root si ofera date destul de precise in ceea ce priveste incarcarea dispozitivului cu Android. Nu este inca impresionat? Vezi mai jos continuarea listei de aplicatii Android utile.

Anymote

⏩ Descarca pentru Android
Aplicatii Android utile ce sunt gratuite si ar trebui sa le ai instalate 33
Scenariu: Esti in pat si nu stii unde naiba ai pus telecomanda ca sa dai drumu la televizor, insa datorita lenii apasatoare optezi sa nu mai deschizi TV-ul si sa te culci. Insa daca aveai Anymote rezolvai impedimentul doar cu cateva apasari ale ecranului telefonului mobil.
Practic Anymote este o aplicatie de telecomanda pentru gadgeturile tale din casa. In baza de date a aplicatiei sunt mii de produse populare ce au elecomenzi cu infrasoru, le selectezi, o calibrezi si voila! Telefonul tau e acum o telecomanda.
Impedimentul major, fiind faptul ca functioneaza doar pe dispozitivele ce au port infrarosu.

WIFI Mouse + keyboard

⏩ Descarca pentru Android


Ai patit vreodata sa te uiti la un film pe PC sau laptop si sa doresti sa faci o setare insa trebuia sa te ridici din pozitia confortabila?
Datorita progresului tehnologic si al dezvoltatorilor foarte inventivi, acum ai posibilitatea sa controlezi PC-ul din pat, fara sa mai fie nevoie sa te ridici sa dai volumul mai tare de exemplu.
Cu aplicatia WIFI Mouse transformi telefonul intr-un track pad si o tastatura wireless. Dupa ce ai instalat aplicatia pe telefon, trebuie sa instalezi clientul pe PC si sa conectezi dispozitivele. Aplicatia functioneaza pe baza retelei locale de internet.

Contacts Phone Dialer: drupe

⏩ Descarca pentru Android


Aplicatia de apeluri este destul de simpla pe majoritatea dispozitivelor cu Android. Optiunile oferite sunt standard in mare parte si toate fac acelasi lucru. Drupe sparge aceasta bariera si ofera cele mai complexe optiuni din punctul meu de vedere, ce le-am intalnit pana acum pe o aplicatie de management a contactelor/apelurilor.
Ai posibilitatea sa apelezi rapid pe diferite aplicatii de chat, sa faci evenimente cu persoanele din lista ta sau sa trimiti mailuri. Cele mentionate sunt doar cateva din functiile aplicatiei.

File Commander: File Manager

⏩ Descarca pentru Android

Aplicatii Android utile ce sunt gratuite si ar trebui sa le ai instalate 34Daca managerul de fisiere pe care il ai acum instalat nu te satisface, poti incerca File Commander. Aplicatie este destul de usoara in materie de consumult de resurse si prezinta multe functii utile. Ai posibilitatea sa dai share rapid fisierelor din telefon, te poti conecta la servere FTP si ai acces din aplicatie la conturile de Dropbox sau Google Drive.
In principiu cam acestea ar fi aplicatiile Android utile ce le folosesc aprope zilnic pe dispozitivul meu cu Android. Acum am sa va rog sa lasati voi niste sugestii de aplicatii in sectiunea de comentarii de mai jos.

Ce aplicatii Android utile cunosti? Lasa recomandarea ta mai jos si nu uita ca sunt si pe Instagram

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani