Magazinul Play are acum rating la aplicatii pe baza varstei

Magazinul Play are acum rating la aplicatii pe baza varstei

Magazinul Play are acum rating la aplicatii pe baza varstei
Magazinul Play sau Play Store este locul unde  gasesti jocuri, carti, filme, seriale, aplicatii, muzica. Aplicatia este prezenta numai pe Android si de la prima versiune pana in momentul de fata a suferit modificari majore atat in materie de design cat si functionalitate.
Iar acum Google implementeaza o noua functie in aplicatie in asa fel sa  segmenteze si mai eficient materialele ce ajung in magazin-ul digital.
Mai exact, Magazinul Play are acum rating la aplicatii pe baza varstei.
Dezvoltaturii au primit zilele acestea un email prin care sunt instiintati sa completeze un chestionar scurt si simplu prin care sa se poata determina media varstei in care se incadreaza jocul sau aplicatia.
Acest lucru poate fi destul de util cand ai un copil mai mic sau un frate/sora de o varsta mai frageda, vei sti ce jocuri sa-i instalezi si care sa le eviti.
Google incearca sa creeze un intreg ecosistem pentru copii si pana in momentul de fata reuseste destul de armonios, fara a ruina experianta persoanelor adulte.
Cei mici sunt mult mai educati in materie de tehnologie fata de cum eram noi. Acum la 3-4 ani ei deja se joaca pe tableta ba achiar unii pe la 7 ani scriu cod.
Dar trebuie luat in considerare faptul ca sunt mici, nu poti sa-l lasi sa joace diferite jocuri explicite, violente de la o asa varsta frageda.

sursa

 
 
 

Menține în viață blogul utilizând linkurile mele afiliate

Dacă dorești să-ți oferi contribuția ta acestui proiect, poți utiliza unul din link-urile mele afiliate. Pentru fiecare produs ce-l cumperi de pe unul din site-urile de mai jos, primesc un mic procent din achiziție fără un cost adițional pentru tine. Îți mulțumesc că îmi citești pagina și că ai considerat să accesezi linkurile. <3

Alte articole interesante

cel.ro

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani