ipad ieftin

Cel mai ieftin iPad cost doar 99$! Nu iti vine sa crezi?

cel mai ieftin ipad supercreen

Cel mai ieftin iPad cost doar 99$! Nu iti vine sa crezi? Datorita Superscreen acest lucru este posibil

Tabletele nu au mai crescut in popularitate din nefericire. Acest lucru se este datorat anumitor factori ce tin de valoarea returnata de investitie. Cum ecranele la telefoane devin din ce in ce mai mari, nu se mai simte nevoia achizitionarii unui produs adiacent care practic executa aceleasi functii. Pe langa asta pretul unei table poata sa ajunga destul de piperat, mai ales cand discutam de branduri mari ca Apple sau Samsung.
Insa se pare ca exista un hack, o cale de mijloc ce am dorit sa o impartasesc cu voi neaparat.
Mai precis cel mai ieftin iPad, costand doar 99$? La ce ma refer mai exact?
Este vorba de un dispozitiv numit Superscreen.

Practic Superscreen este ca o extensie a telefonului tau mobil si e compatibil cu Android si IOS.
Doar instalezi o aplicatie pe telefon si te conectezi cu ea la Superscreen. In cateva secunde pe Superscreen o sa-ti apara difuzat in timp real ecranul telefonului tau. Astfel ai transformat telefonul intr-o tableta cu doar 99$.
Superscreen are un ecran de 10,1” 2560×1600, un cip Mediatek MT8173(B) ce randeaza interfata, 4GB de RAM, 2 difuzoare  si o baterie ce ii garanteaza functionarea aproximativ 15 ore. Dispozitivul are si doua camere, una pe spate si una in fata de la care cel mai probabil nu te poti astepta la prea multe.
Telefonul se conecteaza la aceasta tableta prin WIFI, utilizand un protocol special pentru a transmite si primi informatii de la telefonul tau mobil.
Performanta de operare a dispozitivului o sa depinda strict de distanta ce va fi intre el si telefonul tau mobil.

Practic acesta ar fi cel mai ieftin iPad, insa merita?

Decat sa dai banii pe o tableta optiunea asta mi se pare mult mai economica si practica oarecum. Adica o tableta o folosesti in principal pentru vizionat clipuri video si poate jucat anumite jocuri (jocuri nu stiu precis daca poti juca cursiv) in rest nu faci altceva pe ea. Astfel ajungi sa o neglijezi si sa o deschizi din an in Paste. Cu dispozitivul in cauza poti avea toate datele de pe telefon puse pe un ecran mai mare, experienta fiind imbunatatita in anumite situatii si daca reusesti sa treci peste ideea ca ai putin delay este o achizitie foarte buna.
ipad ieftin
Ce trebuie sa mai iei in considerare, este faptul ca bateria telefonului are si ea de suferit, astfel este indicat sa-l lasi la incarcat ca sa nu te trezesti ca trebuie sa pleci si bateria iti este goala.
Insa per ansamblu cred ca este o investitie inteligenta.
Proiectul e in momentul de fata pe Kickstarter si a fost finantat cu peste 1 milion de dolari.
Acum e sansa ta sa prinzi o bucata la 99$. Detalii aici
 
 
 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani