Android 5.0 lollipop pentru Note 3 n900 31

Android 5.0 lollipop pentru Note 3 n900

galaxy note 3 lollipop
Era evident ca telefoanele de prima linie a producatorului Samsung vor primi android 5.0. Note 3 este unul din ele care o sa primeasca update la android 5.0 lollipop. Acesta update era programat ca sa ajunga pe telefon sub forma OTA undeva in ianuarie-februarie 2015 impreuna cu cel de S4. Insa zilele acestea un norocos utilizator al dispozitivului din Vietnam a primit update la Note 3 n900.
Update-ul a fost extras si acum ai posibilitatea sa-l pui pe telefon. Atentie! Acest update este doar pentru versiunea n900 Exynos nu pentru cel cu Snapdragon 800 sau NEO. Daca daca vrei sa-l incerci neaparat ai posibilitatea, numai ca sunt niste pasi de urmat care probabil pentru un novice o sa fie dificili.
Eu personal nu recomand sa facesti acest update la android 5.0 lollipop dat fiind faptul ca sunt probleme cu stabilitatea si bluetooth-ul. Insa daca chiar esti dispus sa iti asumi acest sacrificiu este AICI tutorialul complet.
Turorialul este in limba engleza dar procedura de update este de dificultate medie. Insa daca nu ai mai facut asta pana acum trebuia sa te documentezi in prealabil.
Stiai ca Galaxy S5 are probleme de stabilitate pe Lollipop? CLICK AICI pentru a citi mai multe
sursa: phonearena

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani