Image default

galaxy note 3 lollipop
Era evident ca telefoanele de prima linie a producatorului Samsung vor primi android 5.0. Note 3 este unul din ele care o sa primeasca update la android 5.0 lollipop. Acesta update era programat ca sa ajunga pe telefon sub forma OTA undeva in ianuarie-februarie 2015 impreuna cu cel de S4. Insa zilele acestea un norocos utilizator al dispozitivului din Vietnam a primit update la Note 3 n900.
Update-ul a fost extras si acum ai posibilitatea sa-l pui pe telefon. Atentie! Acest update este doar pentru versiunea n900 Exynos nu pentru cel cu Snapdragon 800 sau NEO. Daca daca vrei sa-l incerci neaparat ai posibilitatea, numai ca sunt niste pasi de urmat care probabil pentru un novice o sa fie dificili.
Eu personal nu recomand sa facesti acest update la android 5.0 lollipop dat fiind faptul ca sunt probleme cu stabilitatea si bluetooth-ul. Insa daca chiar esti dispus sa iti asumi acest sacrificiu este AICI tutorialul complet.
Turorialul este in limba engleza dar procedura de update este de dificultate medie. Insa daca nu ai mai facut asta pana acum trebuia sa te documentezi in prealabil.
Stiai ca Galaxy S5 are probleme de stabilitate pe Lollipop? CLICK AICI pentru a citi mai multe
sursa: phonearena

Articole inrudite

iPhone 8 nu va avea margini la display si nici buton de home?

Dan Mutu

Acer Predator 21X: laptop cu ecran curbat de 21” si 2xGTX1080

Dan Mutu

Google Pixel 3A si Pixel 3A XL au fost lansate

Dan Mutu
Încarc...

Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră de utilizare. Vizitați politica de confidențialitate pentru detalii adiționale. Ok Politica confidentialitate