Image default
Stiri Stiri internet Stiri tech

Conditiile de lucru din fabricile Apple sunt inumane (VIDEO)

conditii inumana de lucruc apple geek chronicles
Cei de la BBC au facut un documentar despre conditiile inumane in care angajatii asambleaza Iphone-uri intr-o fabrica din China. Apple a facut o promisiune in urma scandalului de acum cateva luni ca va oferi conditii mai bune muncitorilor si ca vor evita substantele toxice in asamblarea telefoanelor si tabletelor. Dar nu s-au tinut de cuvant.
Angajatilor nu li se ofera posibilitatea sa se odihneasca, nu au pauze ba chiar sunt tinuti peste program. Unii lucreaza chiar si 18-20 de zile fara macar sa primeasca o zi libera. Acesta este practic pretul unui iphone de 1000 si ceva de dolari ? 1000 si ceva de dolari este pretul unui produs trecut prin mainile unor sarmani indivizi care isi urasc viata si jobul mizerabil platit?
Mai jos este documentarul integral care a fost uploadat inainte de a fi facut public oficial de BBC in ideea sa nu apara conflicte cu Apple si sa fie sters.
Cei de la Apple au luat legatura cu BBC Uk spunand ca sunt extrem de ofensati in privint accuzatiilor si ca ar fi aratat doar partile negative din fabrica(da! sunt si multe parti pozitive ce este drept!).

Articole inrudite

Încarc...

Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră de utilizare. Vizitați politica de confidențialitate pentru detalii adiționale. Ok Politica confidentialitate

close-link