Acasă StiriStiri software Probleme la Galaxy S5 si android 5.0 lollipop

Probleme la Galaxy S5 si android 5.0 lollipop

de către Dan Mutu

probleme galaxy s5 android 5.0 lollipop geekchronicles.ro
Galaxy S5 este unul din cele mai populare telefoane smart de pe piata in momentul de fata. Modelele de S5(adica variantele pentru diferitele regiuni de pe glob) veneau din fabrica cu android 4.4.2 kitkat si urma ca Samsung sa updateze sistemul de operare la android 5.0 lollipop undeva in decembrie. Asa a si fost, producatorul s-a tinut de cuvant si a lansat android 5.0 lollipop pentru acest telefon in Polonia , urmand ca restul telefoanelor care sunt pe lista de update sa primeasca  OTA in decursul anului 2015. Lista telefoanelor programate include modelele Galaxy S4, Note 3, Note 4.
Cine nu a avut rabdare in a primi versiunea de android lollipop direct de la operator sau de la Samsung pe baza regionala, a avut posibilitatea sa acceseze site-ul SamMobile si prin intermediul aplicatiei Odin sa faca update la firmware manual.
Insa unii utilizatori ai modelului G900F au raportat probleme cu firmware-ul G900FXXU1BNL2 . Acesta le bloca unele aplicatii ca Facebook sau Twitter, facandu-le inutilizabile chiar si dupa resetare din fabrica.

Rezolvarea problemei

Din fericire astazi Samsung a lansat versiunea G900FXXU1BNL7 in Polonia care se presupune ca ar repara mai multe probleme ale sistemului de operare si imbunatateste performanta si bateria. Dupa resoftare utilizatorii modelului confirma spusele celor de la Samsung. Se poate face flash direct fara resetare a datelor.
galaxy s5 android 5.0 update geekchronicles.ro
Viziteaza si Update Galaxy S5 la android 5.0 lollipop
Share the news!

Posibil să te interesez

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. de către acest site web.

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani