Xperia Z4 a fost lansat international ca Sony Xperia Z3+ 31

Xperia Z4 a fost lansat international ca Sony Xperia Z3+

xperia z3+

Xperia Z4 a fost lansat international ca Sony Xperia Z3+. Modelul este aproape identic cu predecesorul.

Sony Xperia Z4 a fost lansat in China in urma cu putin timp. Telefonul nu aduce imbunatatiri semnificative in materie de aspect si functionalitate, acesta arata aproape identic cu Xperia Z3, modificarile sunt in materie de puterea de procesare.
Insa Sony are un alt plan cu acest model pentru piata din Vest. Dispozitivul a fost lansat pe piata Internationala sub denumirea de Sony Xperia Z3+(Sony anticipa criticile asa ca au preferat sa vina cu alta denumirea).
Sony Xperia Z3+ arata in mare parte identic cu Xperia Z3, diferentele sunt la procesor care este un Snapdragon 810, port-ul USB nu mai este acoperit si camera frontala care este de 5MP wide angle.

sony xperia z3+
Foto: sony blog

Odata cu aceste upgrade-uri a fost facuta si o schimbare in ceea ce priveste bateria in asa fel ca dispozitivul sa fie mai compact. Bateria lui Xperia Z3+ este de 2930mAh fata de 3100mAh a lui Z3.
Cum am spus si in articolul precedent sunt putin dezamagit de companie. Tin sa cred ca anul 2015 nu va fi unul roditor pentru divizia mobila Sony si vor inregistra pierderi, acum ramane de vazut.
Momentan nu se stie pretul lui Xperia Z3+ insa disponibilitatea va fi undeva in luna Iunie.

sursa

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani