Probleme cu bateria si RAM-ul? Android M te rezolva 31

Probleme cu bateria si RAM-ul? Android M te rezolva

android m

Probleme cu bateria si RAM-ul? Android M va adresa aceste doua chestiuni

Titlul suna ca o reclama foarte proasta la un detergent de vase, asta a fost si intentia. 😀
Ai probleme cu bateria si RAM-ul pe telefonul tau cu Android? Se pare ca Android M se va axa in special pe aceste doua componente esentiale.
Pentru mine bateria si memoria RAM sunt doua probleme cu care ma confrunt zilnic aproape si viitorul update la Android suna destul de pomitator.(asta cand o sa-mi schimb telefonul).
Conform unor surse, Google planuieste sa se axeze principal pe durata de viata a bateriei si managementul memoriei RAM cu viitoarea versiune a sistemului de operare open source numit Android M. Nu e ceva neaparat nou si Android Lollipop a facut acelasi lucru dar pe langa asta o sa mai fie o modificare substantiala in politica de update a telefoanelor Nexus.
Google acum stabileste perioade fixe de update pentru gama Nexus, 2 ani de zile pentru versiunile majore de Android si 3 ani pentru update-uri de securitate. Asta poate fi ceva rau dar si bun in acelasi timp, depunde cum privesti problema.
Dar…
Informatiile de mai sus nu sunt 100% sigure in momentul de fata, deci trebuie tratate ca zvonuri. Google urmeaza sa anunte viitoarea versiune de Android la evenimentul ce va avea loc maine.

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles