Probleme cu bateria si RAM-ul? Android M te rezolva

Probleme cu bateria si RAM-ul? Android M te rezolva

android m

Probleme cu bateria si RAM-ul? Android M va adresa aceste doua chestiuni

Titlul suna ca o reclama foarte proasta la un detergent de vase, asta a fost si intentia. 😀
Ai probleme cu bateria si RAM-ul pe telefonul tau cu Android? Se pare ca Android M se va axa in special pe aceste doua componente esentiale.
Pentru mine bateria si memoria RAM sunt doua probleme cu care ma confrunt zilnic aproape si viitorul update la Android suna destul de pomitator.(asta cand o sa-mi schimb telefonul).
Conform unor surse, Google planuieste sa se axeze principal pe durata de viata a bateriei si managementul memoriei RAM cu viitoarea versiune a sistemului de operare open source numit Android M. Nu e ceva neaparat nou si Android Lollipop a facut acelasi lucru dar pe langa asta o sa mai fie o modificare substantiala in politica de update a telefoanelor Nexus.
Google acum stabileste perioade fixe de update pentru gama Nexus, 2 ani de zile pentru versiunile majore de Android si 3 ani pentru update-uri de securitate. Asta poate fi ceva rau dar si bun in acelasi timp, depunde cum privesti problema.
Dar…
Informatiile de mai sus nu sunt 100% sigure in momentul de fata, deci trebuie tratate ca zvonuri. Google urmeaza sa anunte viitoarea versiune de Android la evenimentul ce va avea loc maine.

Menține în viață blogul utilizând linkurile mele afiliate

Dacă dorești să-ți oferi contribuția ta acestui proiect, poți utiliza unul din link-urile mele afiliate. Pentru fiecare produs ce-l cumperi de pe unul din site-urile de mai jos, primesc un mic procent din achiziție fără un cost adițional pentru tine. Îți mulțumesc că îmi citești pagina și că ai considerat să accesezi linkurile. <3

Alte articole interesante

cel.ro

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani