Xiaomi Redmi Note 2 va avea un pret rezonabil 31

Xiaomi Redmi Note 2 va avea un pret rezonabil

xiaomi redmi note 2 geek chronicles

Xiaomi Redmi Note 2 va costa sub 600lei

Xiaomi a dovedit ca si o companie chinezeasca poate sa se descurce cu brio in 2014. Acestia in pofida competitiei acerbe valoareaza mai mult decat divizia mobila Sony, ati citit bine, Sony a fost subclasat de producatorul Chinez.
Insa in anul 2015 Xiaomi vrea sa ne surprinda in continuare. Sursele spun ca acestia pregatesc un telefon destul de performant pentru un buget redus.
Acesta este Xiaomi Redmi Note 2 si va avea un echilibru intredibil intre valoare/perfomanta.
Telefonul va avea un display de 5.5” cu o rezolutie 1920×1080, 2 GB de RAM, 16 GB memorie interna, o baterie de 3100mAH, camera principala va fi de 13MP si cea prontala de 5MP, procesoarele sunt doua: Snapdragon 615 sau MediaTek’s MT6752.
Partea extrem de surprinzatoare in acest context este pretul: intre 530lei si 600lei.
Pentru ce primesti pretule este mai mult decat bun, aproape un chilipir.
Ceea ce nu se stie concret este daca Xiaomi Redmi Note 2 va fi disponibil si in afara Asiei. Desi daca este sa judecam dupa faptul ca vor fi doua procesoare, exista posibilitatea ca acesta sa fie disponibil si in Romania.
Daca asa va fi exista alta posibilitatea, ca pretul sa varieze in functie de regiune. Acum trebuie sa asteptam sa vedem ce vor anunta la CES 2015
SURSA
 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani