Windows 10 probabil sa suporte aplicatii Android 37

Windows 10 probabil sa suporte aplicatii Android

 
Windows 10 probabil sa suporte aplicatii Android 38

Windows 10 probabil sa suporte aplicatii Android

Windows-ul este una din platformele mobile care sufera de o gama restransa de aplicatii.
Odata cu planul Microsoft de unificare a sistemului Windows Phone si Windows de pe PC au mai disparut o parte din inconveniete. Acestea au fost diminuate dar nu au disparut in totalitate, daca este sa comparam cu Android sau iOS unde sunt milioane de titluri disponibile pentru descarcat.
Planul Microsoft(asta daca o sa fie pus in aplicare) ar consta in implementarea capacitacii sistemului de operare Windows 10 sa ruleze aplicatii de Android. Acum cel putin asa spun unele surse, nu se stie exact daca la asta se va ajunge eventual.
Acum nu pot sa spune exact daca acest lucru o sa rezolve probleme Windows-ului. Personal cred ca daca o sa se recurca la aceasta implementare vor fi multiple probleme la compatibilitatea aplicatiilor.
Un bun examplu in probleme de compatibilitate este Blackberry OS.
In plus Microsoft ar trebui sa atraga companiile ce produc aplicatii si jocuri catre platforma proprie nu sa-i amageasca cu apa rece. Aceste firme sunt interesate de profit si rezultate si cand se uita la portofoliul de aplicatii disponibile in Windows Store nici nu se obosesc sa lanseze titlurile pe platforma.
Acum sa vedem cu Windows 10 ce ne pregateste corporatia, sa speram ca vor schimba abordarea pietei pe anul 2015.
SURSA
Vrei sa citesti mai multe stiri din tech? 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles