Xiaomi Arch telefonul cu ecran curbat in doua parti 31

Xiaomi Arch telefonul cu ecran curbat in doua parti

Xiaomi Arch geek chronicles

Xiaomi Arch un concept interesant al companiei

Galaxy Note 4 Edge a fost lansat in urma cu cateva luni. Acesta are o margine a display-ului curbata si este ca un model al inovatiei facuta de Samsung. Acestia chiar de prin 2012 au facut publice niste prototipuri functionale de display-uri curbate.
Inovatie in adevaratul sens al cuvantului ! Nu copierea nesimtita a unui design deja existent.
Iti asumi un risc! Nu stii care va fi reactia consumatorului dar macar ai facut un pas inainte catre evolutia brandului.
Insa a aparut o randare cu un nou dispozitiv care va fi lasat de Xiaomi in viitorul apropiat. Acesta este cumva similar cu Note 4 Edge dar aduce ceva in plus. Xiaomi Arch ar avea display-ul curbat in ambele parti.
Nu stim exact daca aceasta va fi aspectul final al dispozitului, doar putem spera. Pe partile curbate ale display-ului la fel ca pe Note 4 Edge, poti vizualiza notificari, executa functii ca micsorarea volumului sau raspunderea la apel. Desi nu stiu care va fi intrebuintarea partii secundare curbate a display-ului atunci cand executi o functie pe prima parte.
Dupa aspectul dispozitivului putem spune ca: daca Xiaomi va lansa acest model nu va fi unul de buget redus. Probabil sa fie in aceiasi gama ca Note 4, phablet si un pret undeva in jurul sumei de 1000$.
Dar acum doar presupun, nu putem sti nici macar daca va fi lansat Xiaomi Tech. Insa va trebui sa asteptam sa vedem ce ne va oferi 2015 in materie de tech. 😀
Like and Share !
Stii cat valoareaza compania Xiaomi acum? CLICK AICI 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles