Meizu M1 Note copie fidela Iphone 5c 31

Meizu M1 Note copie fidela Iphone 5c

meizu m1 note copie geek chronicles
Meizu M1 Note tocmai a fost facut oficial. Acesta are un display de 5.5” cu o rezolutie de 1080p, un procesor  MT6752 cu 8 nuclee la 1.7ghz, Mali-T760 ca GPU si 2 GB de ram, o baterie de 3140mHA, o camera Samsung de 13MP principala si una de 5MP frontala. Totul la un pret imbatabil de 590lei pentru modelul de 16GB. Acesta va fi lasat in curand in China.
Lucrul deranjant este ca seamana in proportie de 85% cu iPhone 5c, asta nu mai este inovatie ci mai mult furt.
Nu este deloc normal ca o companie care doreste sa isi faca numele in aceasta industrie sa copie cu nesimtire design-ul alteia.
Asta este una din problemele chinezilor, la inovatie sunt extrem de slabi in schimb au mana de lucru ieftina(de asta mai bine de 80% din bunurile din lume sunt produse acolo). Apoi isi intrebuinteaza design-urile, ca tehnologia de productie o au, pun componente ieftine in interior si gata! Avem un telefon !
Doar pentru simplu fapt ca ai un nume si buget ca sa creezi anumite produse, credibilitatea ta scade drastic atunci cand nu esti in stare sa vii cu ceva unic si diferit in materie de aspect si nu numai.
Una este sa copii o imagine de pe un site(de pe urma careia cel mai probabil nu vei genera capital) si alta sa copii un produs FIZIC care va face cateva milioane de $ in vanzari.
Partea mai neplacuta este ca legislatia de patenturi nu se aplica in China, poti sa-i dai in judecata de cate ori vrei, guvernul suporta industria locala.
Este clara care este pozitia mea in acest context ai copierii unui design, voi ce credeti?
Veniti pe facebook si asistati la discutie.
Vrei sa stii cum sa rootezi un telefon chinezesc? CLICK AICI
meizu m1 note iphone c5 geek chroniclesmeizu m1 note iphone c5 geek chronicles
meizu m1 note iphone c5 geek chroniclesmeizu m1 note iphone c5 geek chronicles

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles