Watap cauti? Se scrie „WhatsApp” practic si o poti descarca de aici

watap

Watap cauti? Se scrie „WhatsApp” practic si o poti descarca de aici

Watap

Watap cauti? Se scrie WhatsApp practic si o poti descarca de aici

Este omeneste sa gresim, nu e nimic eronat in asta. Insa este bine ca sa ne educam cu timpul si sa ne imbunatatim intelectul zilnic invatand din greseli.
Una din cele mai populare greseli este aceea de a cauta aplicatiile exact asa cum se aud. Dupa cum stiti sau nu, datorita faptului ca majoritatea aplicatiilor sunt denumite in limba engleza, scrierea in limba romana nu se face exact dupa cum auziti aplicatia.
Adica aplicatia WhatsApp nu este Watap (Wațap) ! Daca efectuati aceasta cautare in Google realizati ca rezultatele oferite nu sunt cele bune.
Astfel am decis sa fac acest articol informativ si sa va directionez catre pagina corecta. Odata ce da-ti un click pe link-ul de mai jos o sa fiti redirectionati catre pagina oficiala a aplicatiei WhatsApp.
Aici sunt link-urile de Download ale aplicatiile pentru sistemul de operare Android, Windows cat si iOS.

⬇️ Descarca WhatsApp pentru Android, iOS sau Windows de aici

Daca tot ai cautat in Google „Watap” si ai ajuns aici, am sa-ti fac un intro scurt al aplicatiei, in cazul in care nu stii despre ce este vorba.
Aplicatia WhatsApp a fost lansata in luna Ianuarie a anului 2009 ca o alternativa de a tine legatura cu persoanele dragi folosind telefonul mobil smart.
Aceasta a avut parte de un succes atat de mare datorita simplitatii de a te inregistra. Poti utiliza numarul tau de telefon pentru a face un cont si automat toti prietenii ce-i ai in agenda si au aplicatia, o sa le poti trimite mesaje cu ajutorul unei conexiuni la net.
Facebook a sesizat potentialul acesteia si in anul 2014 au achizitionat compania cu putin peste 19 miliarde de dolari.
Aplicatia a crescut in popularitate si functii destul de rapid, azi avand peste 1,2 miliarde de conturi active si prezinta functii ca: conversatii criptate pentru ambele capete, abilitatea de a forma grupuri, trimitere de animatii, clipuri video sau imagini.

Menține în viață blogul utilizând linkurile mele afiliate

Dacă dorești să-ți oferi contribuția ta acestui proiect, poți utiliza unul din link-urile mele afiliate. Pentru fiecare produs ce-l cumperi de pe unul din site-urile de mai jos, primesc un mic procent din achiziție fără un cost adițional pentru tine. Îți mulțumesc că îmi citești pagina și că ai considerat să accesezi linkurile. <3

Alte articole interesante

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani