Acum poti face apeluri in WhatsApp de pe Android

Acum poti face apeluri in WhatsApp de pe Android

apeluri in WhatsApp

De azi ai posibilitatea sa faci apeluri in WhatsApp de pe un dispozitiv cu Android

WhatsApp este unul din cele mai populare aplicatii de chat din lume. Dar sunt convins ca majoritatea din voi stiti despre ce este vorba deci nu am sa descriu serviciul.
Una din limitarile aplicatiei in materie de comunicare era ca puteai sa trimiti doar mesaje si clipuri vocale scurte insa acum a primit update.
WhatsApp iti permite sa faci si apeluri vocale prin intermediul unei conexiuni la internet, era oarecum ceva anticipat dar nu stiam cand se va implementa si in ce regiuni. Azi am primit update din Google Play Store si pot spune ca merge destul de bine. Interfata are in plus o fereastra separata cu „Calls” unde este istoricul de apeluri practic dar in rest nu am sesizat nimic diferit.
Am facut apel atat de pe data cat si de pe WIFI si nu au fost probleme. De pe date cand eram intr-o zona cu acoperire mai slaba se intrerupea cate 1 secunda conversatia dar nu este vina aplicatiei.
Traficul de date facut de aplicatie a fost destul de modest, cateva sute de kb pentru un apel de 3-4 min. Nu e rau deloc! Mai ales rand ramai fara credit si trebuie sa suni pe cineva urgent.
Daca WhatsApp nu a fost actualizata automat intra in Play Store si updateaza aplicatia manual. 😀
 

Menține în viață blogul utilizând linkurile mele afiliate

Dacă dorești să-ți oferi contribuția ta acestui proiect, poți utiliza unul din link-urile mele afiliate. Pentru fiecare produs ce-l cumperi de pe unul din site-urile de mai jos, primesc un mic procent din achiziție fără un cost adițional pentru tine. Îți mulțumesc că îmi citești pagina și că ai considerat să accesezi linkurile. <3

Alte articole interesante

cel.ro

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani