Image default
Stiri Stiri software

Acum poti face apeluri in WhatsApp de pe Android

apeluri in WhatsApp

De azi ai posibilitatea sa faci apeluri in WhatsApp de pe un dispozitiv cu Android

WhatsApp este unul din cele mai populare aplicatii de chat din lume. Dar sunt convins ca majoritatea din voi stiti despre ce este vorba deci nu am sa descriu serviciul.
Una din limitarile aplicatiei in materie de comunicare era ca puteai sa trimiti doar mesaje si clipuri vocale scurte insa acum a primit update.
WhatsApp iti permite sa faci si apeluri vocale prin intermediul unei conexiuni la internet, era oarecum ceva anticipat dar nu stiam cand se va implementa si in ce regiuni. Azi am primit update din Google Play Store si pot spune ca merge destul de bine. Interfata are in plus o fereastra separata cu „Calls” unde este istoricul de apeluri practic dar in rest nu am sesizat nimic diferit.
Am facut apel atat de pe data cat si de pe WIFI si nu au fost probleme. De pe date cand eram intr-o zona cu acoperire mai slaba se intrerupea cate 1 secunda conversatia dar nu este vina aplicatiei.
Traficul de date facut de aplicatie a fost destul de modest, cateva sute de kb pentru un apel de 3-4 min. Nu e rau deloc! Mai ales rand ramai fara credit si trebuie sa suni pe cineva urgent.
Daca WhatsApp nu a fost actualizata automat intra in Play Store si updateaza aplicatia manual. 😀
 

Articole inrudite

Aplicatii si jocuri GRATIS in valoare de 430lei

Dan Mutu

Samsung Galaxy J un nou telefon?

Dan Mutu

Descarca iOS 10 acum pe telefonul tau mobil

Dan Mutu
Încarc...

Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră de utilizare. Vizitați politica de confidențialitate pentru detalii adiționale. Ok Politica confidentialitate