google pixel xl

Un telefon mai mare ca Pixel XL va fi lansat de Google ?

Un telefon mai mare ca Pixel XL

Un telefon mai mare ca Pixel XL va fi lansat de Google? De ce?

Acum cred ca o buna parte din voi cititi articolul de pe un telefon mobil. Telefon ce este confortabil de tinut in mana si nu iti incomodeaza experienta de consumat content.
Si sesizati ca am specificat „confortabil” pentru ca este un cuvant cheie in acest articol.
Insa continuand ideea…un ecran mai mare ar insemna o experienta de consum mult mai buna cu un sacrificiu evident pentru confort, asta pentru ca esti nevoit/a sa-l tii cu doua maini.

Iar acum vine intrebarea: care este limita superioara pentru marimea la display?

Aceasta intrebare o pun pe baza unui zvon ce a circulat pe internet cu referire la noul dispozitiv Google Pixel XL. Conform unor surse modelul va avea un display mai mare ca telefonul actual. Momentan nu se stie precis daca va fi automat si mai compact, insa oricum ar fi situatia, din punctul meu de vedere, am ajuns la exagerari nu imbunatatiri.
Adica inteleg perfect ideea de a avea un display mare, insa chiar daca acesta are o diagonala superioara decat majoritatea dispozitivelor disponibile pe piata, gradul de confort in utilizare nu trebuie sa fie afectat. Deci un ecran de 5”-5,3” este ideal sau un dispozitiv cu eran mare ce sta intr-un corp compact.
Similar in ceea ce face LG G6 si poate intr-o oarecare masura S7 edge. Adica display foarte mare iar marginile decupate in asa fel incat sa fie confortabil de utilizat cu o mana.
In cazul Pixel XL (cel actual) telefonul are un display de doar 5,5” insa corpul nu este gandit pentru ecranul acela. Practic Google ( sau HTC mai bine zis) a luat telefonu, Pixel-ul simplu si i-a marit corpul.
Astfel te alegi cu o tableta la propriu! Prea mare sa-i zici telefon si prea greu de manevrat cu o mana.
Deci un telefon mai mare ca Pixel XL mi se pare aberant, insa acum intrebarea este pentru voi.

Care este dimensiunea ideala a ecranului telefonului mobil?

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani