naveta rusa Soyuz

Angajari in RUSIA pentru expeditia pe Luna din anul 2031

angajari in rusia la statia spatiala

Angajari in RUSIA pentru expeditia pe Luna din anul 2031. In sfarsit au inceput demersurile misiunii.

Daca esti in cautarea de site-uri ce fac angajari in Rusia eu spun sa nu mai cauti, acum ai oportunitatea sa te angajezi ca astronaut la agentia spatiala ruseasca (cunoscuta si sub denumirea de Roscosmos) daca prezinti experienta necesara.
Roscosmos a facut public anuntul de angajari pentru misiunea viitoare ce are ca destinatie satelitul natural ai planetei noastre, adica Luna.
Daca aplici la job in urmatoarele luni, poti pleca intr-o expeditie pe luna pana in anul 2031, asta daca totul merge conform planului.
In momentul de fata campania de explorarea a Lunii inca este in dezvoltare si analiza. Rusia planuieste sa imbarce 4 astronauti intr-o noua naveta ce este in momentul de fata in teste, avand la dispozitie mai putin de 14 ani sa dea start misiunii.
Noua naveta se numeste Federatia si poate tine in interior 4 persoane impreuna cu o parte din aparatura pentru analiza ce va fi necesara pe suprafata Lunii.

naveta rusa Soyuz
FOTO: naveta rusa Soyuz

Naveta este menita doar pentru transport de persoane si echipament pe distante relativ scurte si e un upgrade binevenit de la naveta Soyuz, ce a fost introdusa (daca va vine sa credeti) in anul 1967, cu timpul primind undele imbunatatiri.
Angajari in RUSIA pentru expeditia pe Luna din anul 2031 31
FOTO: naveta Federatia

Rusia isi propusese de ceva timp o misiune cu astronauti pentru a aseleniza pe Luni, insa se pare ca proiectul abia acum se contureaza in ceva mai concret, oarecum palpabil.
Referitor la angajarea la Agentia Spatiala Rusa, acestia cauta personal specializat cu experienta in domeniu.
Mai precis sunt in cautarea unor ingineri aero-spatiali, piloti cu experienta sau orice timp de experienta relevanta in industria aero-spatiala.
Deci daca esti programator, electrician sau cine stie ce alta profesie, sunt dezamagit sa te anunt ca nu ai noroc. ?
In cazul in care te considere relevant postului, trebuie sa te prezinti personal la Star City in Rusia sau sa contactezi pagina web a Star City Rusia.

Am cititori ai blogului ce au aspiratii de astronauti? ?

sursa

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani