Telefon de lux Vertu Constellation costa mai mult decat o masina

Telefon de lux Vertu Constellation costa mai mult decat o masina

Telefon de lux Vertu Constellation

Telefon de lux Vertu Constellation costa mai mult decat o masina

Vertu este una din cele mai cunoscute companii printre pasionatii de obiecte scumpe si extravagante.
In caz de nu stii care este obiectul de activitate al companiei, in principal se ocupa de fabricarea telefoanelor de lux. Ca sa iti fac o idee ce inseamna un telefon de lux Vertu, pretul unui model e de ceva mii de dolari.
Bine, pretul este justificat intr-o oarecare masura (dar nu in totalitate). Materialele folosite in fabricatia lui sunt rare si de cea mai buna calitate, atentia la detalii este incredibila, plus ca targetul lor il reprezinta milionarii care vor un produs exclusivist, nu neaparat performant.
Cam aceasta este si situatia cu Vertu Constellation.
Modelul are specificatiile unui cap de serie de anul trecut, mai precis un Snapdragon 820, 4GB de RAM, display de 5,5” Amoled FULL HD protejat de generatia 6 de scristal Safir, camera de 12MP, NFC, senzor de amprenta, sistem de sunet de la Dolby si Android 6.0.1 Marshmallow.
Telefonul este imbracat in piele italiana si vine cu o suita de servicii proprietare Vertu.

Telefoanele sunt asamblate manual in Anglia, deci modelele sunt unice in adevaratul sens al cuvantului.
Design-ul este tipic Vertu si il face telefonul sa iasa in evidenta foarte mult, iar daca analizezi telefonul indeaproape vezi instant atentia la detalii pe care nu o regasesti la un telefon produs in serie.
Fiecare surubel, bucata de piele si piesa din carcasa sunt asamblate la perfectiune

E mai mult o bijuterie acest telefon de lux Vertu, decat o electronica. Cel putin la prima vedere pare un obiect demn de o expozitie.
Modelul va fi disponibil luna viitoare dupa spusele companiei. Pretul inca nu se cunoaste, insa fiind vorba de Vertu, cel mai probabil va fi un pret de cateva mii bune de dolari.
Eu in continuare cred ca nu are logica achizitionarea unei electronice atat de scumpe, il carei baterii si soft nu mai sunt performante dupa 2 ani, insa nu sunt eu sau voi in tinta companiei. ?
sursa

Menține în viață blogul utilizând linkurile mele afiliate

Dacă dorești să-ți oferi contribuția ta acestui proiect, poți utiliza unul din link-urile mele afiliate. Pentru fiecare produs ce-l cumperi de pe unul din site-urile de mai jos, primesc un mic procent din achiziție fără un cost adițional pentru tine. Îți mulțumesc că îmi citești pagina și că ai considerat să accesezi linkurile. <3

Alte articole interesante

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani