Tableta Sony de dimensiuni mari va fi lansata in 2015? 31

Tableta Sony de dimensiuni mari va fi lansata in 2015?

sony tableta de mari dimensiuni Geek Chronicles

Tableta Sony de mari dimensiuni va costa in jur de 3600lei

Sony in ultimul timp nu a mai lansat nimic semnificativ in materie de tablete. Acum sincer, eu personal nu prea sunt fan al produselor Sony, deci cu atat mai putin al tabletelor.
Circula niste zvonuri cum producatorul Sony ar pregati lansarea unei tablete de mari dimensiuni in 2015. Ar fi si niste informatii referitoare la dimensiune ecranului (12.9”) insa eu cum v-am obisnuit, sunt extrem de sceptic.
Daca tableta Sony este una de „mari dimensiuni” probabilitatea va fi destul de mare ca ea sa aiba peste 10” la ecran, cu ultimul procesor Snapdragon, in jur de 2-3GB de ram(sau mai mult) si pe langa asta un pret care va fi pe masura.
Sursele speculeaza ca pretul va fi undeva in jurul sumei de 3600lei. Da, ati citit bine, 3600lei ! Sincer, cu aceasta suma de bani imi iau un laptop si o tableta de 7”. Sunt de parere ca ce depaseste 8” ca dimensiune a ecranului intr-o tabeta este destul de incomod de folosit cu o mana fara suport.
Insa gusturile nu se discuta! Alte informatii nu se stiu in momentul de fata cu exceptia companiei care o va asambla. Pegatron este o corporatie de origine taiwaneza si e implicata in asamblarea iPad-ului si tabletelor Microsoft Surface.
Viitoarea tableta este asteptata in a2a jumatate a anului 2015.
Vrei sa citesti mai multe stiri de ultima ora? CLICK AICI

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani