Mai multe telefoane de buget in 2015 pentru HTC

htc vanzari online geek chronicles
HTC a avut un an destul de bun. Smartphone-urile companiei au crescut in notorietate si cota de piata. Insa planurile pentru 2015 ale companiei sufera schimbari.
Presedintele HTC Asia de Nord Jack Tong planuieste sa produca mai multe dispozitive pentru bugete reduse in regiune pana la sfarsitul primului semestru din 2015.
HTC vrea sa vanda aceste dispozitive online impreuna cu unele modele speciale. Compania a avut destul de mult de castigat din vanzarile online in 2014 si doreste sa se axeze mai mult pe comerțul electronic în 2015.
Prin vanzarile online HTC spera sa balanseze distributia telefoanelor cap de serie, sa nu uitam ca urmeaza sa faca public un nou flagship HTC Hima.
Geek Chronicles este si pe social media, like us! Facebook

Menține în viață blogul utilizând linkurile mele afiliate

Dacă dorești să-ți oferi contribuția ta acestui proiect, poți utiliza unul din link-urile mele afiliate. Pentru fiecare produs ce-l cumperi de pe unul din site-urile de mai jos, primesc un mic procent din achiziție fără un cost adițional pentru tine. Îți mulțumesc că îmi citești pagina și că ai considerat să accesezi linkurile. <3

Alte articole interesante

cel.ro

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani