site din china

Site-uri din China de pe care am comandat si sunt multumit

site-uri din china

Cateva site-uri din China ce au fost testate de mine si sunt de incredere

Cred ca sunteti constienti de faptul ca o buna parte din produsele din Romania sunt concepute sau produse in China, nu?
Astfel cam tot ce ai in casa este un produs scos din fabricile chinezilor, inclusiv unele haine de pe tine.

Cum ajung produsele chinezesti la noi?

Pai datorita mainii de lucru relativ ieftine si a guvernului ce incurajeaza investitiile. Marile companii au fabricile in zonele industriale ale Chinei. Dupa ce bunurile sunt produse, acestea ajung inevitabil pe piata din vest.
Insa in anumite circumstante aceste bunuri sunt gasite pe site-uri din China ce se ocupa de retail, la preturi mult mai bune! Chiar si dupa plata TVA! ?
In randurile de mai jos am sa va recomand cateva site-uri din China ce comercializeaza diferite tipuri de produse.
Site-urile au fost incercate de mine personal, deci puteti sa comandati de pe ele cu incredere.

Nu ai mai comandat din China? Vezi taxe vamele China

Site-uri din China de pe care am comandat si sunt multumit 31

Aliexpress

Cred ca Ali e unul din cele mai mari site-uri din China ce comercializeaza o suita extrem de vasta de produse.
Practic gasesti de la cabluri de date, la motocositoare electrice.
O gama vasta de produse puse la dispozitie de diferiti selleri locati ce au propriile magazine online in interiorul site-ului.
Fiecare seller (vanzator) are o serie de stelute acordate de cumparatori magazinului, in asa fel incat sa-ti dai seama de seriozitatea lor si calitatea produselor.
www.aliexpress.com 
Site-uri din China de pe care am comandat si sunt multumit 32

Gearbest

Cred ca Gearbest a fost unul dintre primele site-uri de pe care am comandat ceva din China. Calitatea serviciilor este surprinzator de buna si majoritatea produselor beneficiaza si de garantie.
Avantajul lui Gearbest, in comparatie cu Aliexpress este faptul ca majoritatea produselor indexate pe site sunt alese cu grija de echipa companiei, astfel nu te alegi cu produse de proasta calitate sau produse cu descrierea gresita (cel putin in 90% din cazuri).
www.gearbest.com
 
Site-uri din China de pe care am comandat si sunt multumit 33

Dx

Deal Extreme are o pilitica comerciala oarecum similara cu Gear Best. Practic au o gama extrem de vasta de produse si le vand la bucata sau in cantitati mari.
Dx in unele situatii are preturi mai bune ca Gearbest si ofera un mic discount atunci cand cumperi mai multe bucati dintr-un produs.
Iar pentru anumite categorii, oferta este o idee mai ampla in comparatie cu Gear Best.
Daca nu doriti sa platiti taxe vamale, sa stiti ca DX au un site pentru Europa ce livreaza produsele din Anglia daca nu ma insel, astfel nu sunt taxate cu TVA si taxe vamale.
www.dx.com
 
Site-uri din China de pe care am comandat si sunt multumit 34

Dhgate

Dhgate e oarecum diferit fata de site-urile de mai sus, in ideea ca aici regulile de listare sunt putin mai lejere pentru selleri, astfel sunt gasite si unele produse ce nu indeplinesc numite standarde de calitate.
Insa totodata posibil sa gasesti haine sau accesorii ce sunt cumva greu de procurat de pe alte site-uri chinezesti. Pe langa asta, din ce am observat eu, gasesti ponturi mei bune pentru achizitii de multe bucati.
Sellerii aplica reduceri uneori maricele pentru achizitii de mai multe de 50-100 bucati dintr-un produs.
www.dhgate.com
 
Sunt convins ca mai sunt cateva site-uri din China de unde poti cumpara produse, insa doar acestea ce le-am enumerat mai sus am avut tangenta directa cu ele recent. Daca am sa mai incerc altele pe viitor sa fiti siguri ca am sa va impartasesc experienta mea.

Stii alte site-uri de incredere din China? Comentariu mai jos

 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles