Blocare apeluri si mesaje cu ajutorul acestei aplicatii de Android

blocare apel si mesaje

Blocare apeluri si mesaje cu ajutorul acestei aplicatii de Android

Blocare apeluri si mesaje

Te-ai intrebat vreodata cum poti bloca apeluri si mesaje pe telefonul tau cu Android?

Android este unul din cele mai complexe sisteme de operare mobile, insa cu aceasta complexitate tot sunt anumite functii ce lipsesc.
Una din aceste functii este o metoda nativa de a bloca eficient si simplu mesajele si apelurile de la numere necunoscute sau care nu doresti sa te mai deranjeze.
Unii producatori au inceput sa introduca functii de blocare apeluri/mesaje in sistemul de operare dezvoltat de ei (adica versiunile lor de Android modificata) insa din nefericire nu toate dispozitivele se pot bucura de acest lux. (daca lux e cuvantul potrivit).
Insa mai mult decat atat, chiar daca ai o functie implementata in versiunea ta de Android ce iti permite sa blochezi apeluri si mesaje, posibil sa doresti mai multa flexibilitate si control.
Pentru asta trebuie sa apelezi la Magazinul Play pentru a descarca o aplicatie ce poate bloca apeluri si mesaje.
Si ca sa nu te pun pe tine la treaba, sa te silesc sa cauti prin zecile, poate sutele de aplicatii, am sa-ti recomand o aplicatie ce o foloseam in trecut pe telefonul meu cu Android si eram destul de multumit de performanta ei.

Truecaller este o aplicatie pentru Android ce blocheaza numerele de telefon ce nu doresti sa te mai contacteze. Acestea pot fi blocate din agenda sau din lista de apeluri fara ca sa fii nevoit sa il introduci manual.
Mai mult decat atat aplicatia vine cu mai multe functii menite sa te fereasca de apeluri pe care pur si simplu nu vrei sa le iei, pe langa asta unele din ele pot fi chiar spam, aplicatiila Truecaller le blocheaza automat.

Credeai ca asta e tot?

In plus Truecaller iti afiseaza persoana care te suna, asta in contextul in care nu ai numarul ei de telefon salvat. Fiind foarte practic daca trebuie sa raspunzi la foarte multe telefoane in fiecare zi, macar iti faci o idee despre apelant. De ce? Pai in unele situatii aplicatia iti afiseaza si o fotografie cu apelantul.

Cot costa aplicatia de blocare apeluri si mesaje spam Truecaller?

Aplicatia este gratuita si poate fi descarcata de aici pe telefonul tau cu Android.
Din nefericire nu exista momentan o versiune pentru iOS, asta datorita permisiunilor cel mai probabil. Insa sistemul de operare mobil Apple are un sistem decent, simplu, pentru blocarea numerelor.
 
Dupa cum am spus mai sus Truecaller este o aplicatie preferata de mine, daca tu ai o alta optiune te rog sa lasi un comentariu mai jos.

Folosesti des functia de blocare apeluri/sms? Este ceva indispensabil?

 

Menține în viață blogul utilizând linkurile mele afiliate

Dacă dorești să-ți oferi contribuția ta acestui proiect, poți utiliza unul din link-urile mele afiliate. Pentru fiecare produs ce-l cumperi de pe unul din site-urile de mai jos, primesc un mic procent din achiziție fără un cost adițional pentru tine. Îți mulțumesc că îmi citești pagina și că ai considerat să accesezi linkurile. <3

Alte articole interesante

cel.ro

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani