Acasă Stiri Samsung experimenteaza cu noi materiale

Samsung experimenteaza cu noi materiale

de către Dan Mutu

samsung geek chronicles
In urma cu cateva zile am postat un articol in care erau 3 fotografii cu sasiul viitorului flagship Samsung, Galaxy S6.
Acesta parea a fi construit dintr-un soi de metal(cel mai probabil aluminiu), insa ce era diferit la carcasa acestuia? Carsasa sau sasiul cum doriti sa-i spuneti, era construita integral din acel metal. Acum se punea si problema permeabilitatii, daca va mai fi sau nu Galaxy S6 rezistent la apa.
In urma cu putin timp au mai aparut doua imagini in care este fotografiat un model Samsung colorat cu margini metalice si cu ecran de 5.5”. Acesta pare sa aiba alta culoare fata de care eram obisnuiti, probabil va fi un dispozitiv dedicat publicului tanar cu buget redus? Nu stim inca, este speculat ca acesta ar fi viitorul Galaxy s6. Nu stiu ce sa spun, eu personal nu cred asa ceva. Desi ar fi oarecum posibil ca sa fie mai multe modele de S6(o varianta premium si unul young) sau sa fie un cu totul alt dispozitiv.
Ce este cert in momentul de fata e strategia Samsung pe 2015 de a introduce pe piata mai multe dispozitive pentru persoanele cu bugete reduse si medii. Acest lucru este mult mai plauzibil decat sa asociem imaginile cu viitorul Galaxy S6.
Pana la CES 2015 mai sunt cateva zile, acum doar trebuie sa asteptam si sa speram ca Samsung va aduce ceva nou si inovativ la noul Galaxy S6 in materie de design.
sursa: pocketnow

Posibil să te interesez

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. de către acest site web.

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani