Samsung va desfiinta aplicatia Chat ON 31

Samsung va desfiinta aplicatia Chat ON

samsung desfiinteaza chat on geek chronicles
Chat On este aplicatia de mesagerie care vine preinstalata pe telefoanele si tabletele Samsung.
Daca ati utilizat vreodata Viber sau WhatsUp o sa puteti face o corelatie. Ideea de baza a acesteia era sa conecteze utilizatorii de pe multiple platforme intr-un mediu in care puteai trimite mesaje, imagini, muzica, clipuri cu persoana care si ea avea instalata aplicatia. Tot ce aveai nevoie era o printr-o conexiune la internet  si un cont. Insa aceasta nu a explodat in numarul de utilizatori si Samsung avea indoieli in privinta ei.
Desi in urma cu mai putin de o luna compania nega ca vrea sa inchida serviciul, azi au anuntat printr-un comunicat de presa ca incepand din data de 1 februarie 2015 Chat On va inceta sa existe. Mai putin in America unde va fi dezactivata undeva la sfarsitului semestrului 1 din 2015.
Eu nu am folosit niciodata aplicatia  Chat On si nu intensionam sa o fac. Sunt posesor de telefon Samsung si primul lucru care il faceam atunci cand instalat un firmware oficial sau cumparam un telefon nou era sa-l rootez si sa dezistalez aplicatiile proprietare Samsung. De ce sa folosesc un sistem proprietar cand sunt atatea metode mult mai bune de a comunica.
Voi ce platforma de chat folositi?

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles