Acasă Stiri OS X Yosemite 10.10.2 beta 3

OS X Yosemite 10.10.2 beta 3

de către Dan Mutu

OS x Yosemite beta 3 geek chronicles

OS X Yosemite 10.10.2 build 14C81f publicat pe Apple Store

OS X Yosemite a fost lasat la conferinta de presa Apple in urma cu cateva luni impresuna cu iOS8. Acesta aduce imbunatatiri in aria de performanta, stabilitate si baterie la MacBook Air, MacBook PRO si Mac Pro . Pe langa modificarile in departamentul de user experiance aduce si o incorporare mai buna prin intermediul Continuity. Interfata  este si ea updatata, conform stilului minimalistic de pe sistemul de operare mobil.
Insa OS X Yosemite a mai suferit unele update-uri intre timp care sunt disponibile numai daca ai cont de developer. Update-urile sunt in forma beta nefiind stabile in proportie de 100% ca sa fie disponibile pentru publicul larg. Dar cum majoritatea din noi suntem curiosi, eventual ajungem sa-l instalam.
os x yosemite beta 3 geek chronicles
OS X Yosemite 10.10.2 beta 2 a fost publicat undeva la inceputul lunii insa astazi a mai aparut un mic update la sistemul de operare. Numarul versiunii 10.10.2 dar numarul nucleului: 14C81f. Update-ul nu este major dar promite imbunatariti la nivelul performaneti WIFI si a recunoasterii vocii.
Lista modificarilior la nivel de cod este mai lunga dar nu semnificativa. Aceasta noua versiune de OS X Yosemite 10.10.2 beta 3 se poate descarca de pe Apple Store.
sursa: 9to5mac
 
 

Posibil să te interesez

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. de către acest site web.

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani