Samsung lanseaza in ianurie Z1 Tizen 31

Samsung lanseaza in ianurie Z1 Tizen

z1 tizen geek chronicles

Z1 Tizen un telefon de 230 lei

Daca nu ati auzit pana acum de Tizen, acesta este un sistem de operare dezvoltat de Samsung si Intel.
Este open source la fel ca androidul numai ca nu a prins aceiasi tractiune. Momentan si planurile companiilor cu acest sistem de operare sunt putin neclare.
Trebuia ca in 2014 sa vedem mai multe dispozitive cu Tizen ca telefoane sau tabelte(exceptand smartwatch-urile Samsung) dar nu a fost asa.
Insa Samsung nu renunta asa usor la ideile sale, cel putin pentru moment asa ne da impresia.
Samsung planuieste sa lanseze in luna ianuarie a anului 2015 modelul Z1 Tizen care va suporta un display de 4” cu o rezolutie de 480X800, procesor dual coare la 1.2 ghz, camera de 3.2 primari si una VGA frontala, 3g, WIFI si o memorie ram de 512 mb. Ce este interesant la acest model Z1 Tizen este pretul. Dispozitivul va costa 90$ unlocked, asta inseamna aproximativ 320 lei. Insa daca vrei si tu sa intri in posesia unuia in Romania sau in restul Europei sau Americii va trebui sa-l comanzi de pe Amazon.in . Z1 Tizen va fi lansat in India, urmand ca in februarie sa fie lansat si in China.
sursa: phonearena

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani