curata pc ccleaner

Program de curatare PC ce il recomand si voua sa-l incercati

Program de curatare PC

Program de curatare PC ce il recomand si voua sa-l incercati

Indiferent de cat de performant este calculatorul acesta in timp strange fisiere reziduale si nici macar nu este vina lui (adica a partii hardware ?), ci mai mult a partii software, adica Windows-ul. Astfel ajungi sa cauti diverse programe de curatat PC ul pe internet.

In acest articol am sa-ti recomand un program de curatare PC ce il folosesc eu inca de pe vremea lui Windows Vista si tin sa iti spun ca iti va face Windows-ul ca nou in doar cateva secunde.

Program de curata PC pe care il folosesc majoritatea posesorilor de calculatoare cu Windows este CCleaner

Program de curatare PC ce il recomand si voua sa-l incercati 31

Aplicatie este una din cele mai populare din lume pentru curata fisierele reziduale din calculatorul tau.

Este si super simplu de utilizat.

Mai intai descarca aplicatia de aici si instaleaz-o.

Dupa ce ai terminat progresul de instalare deschide CCleaner.

Aici o sa vezi mai multe optiuni, insa nu de toate ai nevoie. In principal va trebui sa te folosesti de sectiunea Cleaner si Registry.

Sectiunea Cleaner a programului se ocupa de toate fisierele reziduale ale sistemului de operare (fisiere temporare, cache, fisiere log, dublicate etc.) si le poti bifa sau debifa pe care doresti sa le cureti din calculatorul tau. Insa ce trebuie mentionat aici, e faptul ca unele functii sunt blocate, asta pentru ca fac parte din versiunea profesionala a CCleaner.

In sectiunea Registry gasesti toate fisierele din registri ce apartin programelor dezinstalate sau care au probleme si pot fi rezolvate. Programul CCleaner curata registrii ce nu mai sunt necesari sistemului de operare si corecteaza erorile actuale ale aplicatiilor.

Toate aceste masuri iti pot spori eficienta de operare a Windows-ului si te poti astepta la o viteza sporita de executie a programelor.

Windows 10 are cumva un sistem prin care are grija ca sistemul sa fie mereu cursiv, insa CCleaner este ca o extensie la acesta oferind control granular imbunatatit.

Pe internet gasesti mai multe programe de curatare a fisierelor din calculator, fiecare indeplineste cam acelasi rol, insa controlul oferit ce CCleaner mie personal mi se pare mult mai vast.

Tu ce program de curatare PC folosesti?

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani