orico usb hub

Prelungitor USB cu multiple port-uri ce il recomand

Prelungitor USB
Unul din cele mai populare moduri de a conecta dispozitivele noastre intre ele este prin intermediul unui port ce exista de ceva ani buni si este folosit chiar si in ziua de azi: portul USB.
Portul USB a primit o multime de imbunatatiri in ultima perioada. A devenit mai modern, mai versatil si chiar mult mai rapid comparativ cu generatiile trecute.
Insa cum nu toata lumea beneficiaza de ultimile tehnologii este o idee impropriu ce discuti despre un produs care la multi dintre voi nu are o utilitate. Asa ca o sa discutam despre portul USB 2.0 si 3.0.
In anumite circumstante acesta este cel mai la indemana port ce il poate avea un calculator pentru transmiterea de informatii de pe un stick sau un telefon mobil.
Dar dupa cum era de asteptat, numarul porturilor ce le are un PC sau laptop este limitat, astfel cauti alternative pentru a extinde disponibilitatea acestora.
Pentru calculatoare aceasta extindere se poate realiza destul de simplu cu o placa PCI-e, dar pe un laptop acest lucru este cam imposibil.
Astfel este obligat sa optezi la un prelungitor USB.
Fiind o varietate destul de extensiva de prelungitoare USB, unele mai ieftine, altele mai scumpe, exista un prelungitor la USB ce e calitativ si are un caport calitate pret bun?

Cred ca tocmai l-am descoperit

Prelungitor USB cu multiple port-uri ce il recomand 31
➡️ Link aici
HUB-ul este un Orico de 7 porturi USB, insa nu asta este special la el.
Pe langa faptul ca iti permite sa ai conectate concomitent 7 dispozitive la hub, acesta are sursa de alimentare separeta avand posibilitatea sa-ti incarce dispozitivele mobile destul de rapid.

Poate acesta nu este pentru tine?

Nu e problema! Compania dispune de multiple hub-uri USB, in diferite culori si forme ce garanteaza acoperirea nevoilor tale. Unele hub-uri suporta incarcarea a pana la 16 dispozitive in acelasi timp!
Prelungitor USB cu multiple port-uri ce il recomand 32
Aici gasesti disponibile toate modelele de hub-uri ale companiei. Link-urile sunt fara afiliere, doar am dorit sa va aduc in atentie brand-ul, daca gasiti un pret mai bun la modele puteti atasa link-ul in sectiunea de comentarii de mai jos.

Tu ce prelungitor USB folosesti?

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani