acoperis tesla

Panouri solare Tesla in forma de tigla mai ieftine decat un acoperis normal

panouri solare tesla

Panouri solare Testa in forma de tigla sunt mai ieftine decat un acoperis normal

Se pare ca omenirea a realizat in cele din urma ca sursele de generare a energiei trebuie sa fie cat mai curate si sustenabile posibil. Astfel in ultimii ani au inceput demersuri de amploare pentru a dezvolta la scara larga tehnologii de generare a electricitatii utilizand energia eoliana, termala si hidro.
Insa mai este o tehnologie utilizata chiar din anii 70, o tehnologie care are un potential imens: energia solara.
Energia solara pana de curand era destul de costisitoare, in ideea ca ai nevoie de foarte multe elemente pentru a o colecta si stoca. Dar datorita demersurilor companiilor ca Tesla si a chinezilor, solutiile de panouri solare pentru casa ta devin din ce in ce mai ieftine.
Si ca tot am mentionat compania Tesla, acestia au dezvoltat o noua tehnologie care are potentialul sa inlocuiasca definitiv tigla de pe case si blocuri.
Mai precis acum poti precomanda panouri solare Tesla in forma de tigla.

Exact…ce?

Compania a anuntat anul trecut un nou tip de panou solar. Panoul solar de vine inserat intr-o bucata de tigla si are garantie pe viata.
Un lucru cu adevarat inedit si nemaintalnit pana in momentul de fata! Insa ca este mai surprinzator este pretul! Care conform Tesla va fi mai mic decat un acoperis cu tigla conventionala.
Iar acum panourile solare Tesla in forma de tigla sunt disponibile pentru precomanda.
Pentru Europa pretul de precomanda incepe de 930€ si creste cu achizitionarea bateriei si a tiglelor aditionale.
In momentul de fata panourile solare Tesla in forma de tigla sunt disponibile in 3 variante, ca in anul 2018 sa mai fie inclus in gama un model.
Panourile ar avea o garantie pe viata, in ceea ce priveste rezistenta fizica la impact, insa garantia functionarii este de 30 de ani.
Mai jos vedem impactul unui bulgare de geata ce calatoreste cu 160km/h. (in partea stanga este tigla Tesla). Tigla Tesla a rezistat fara probleme, in timp ce tigla conventionala s-a facut bucati.
 


Livrarea produsului va fi abia anul viitor, insa presimt ca in perioada imediat urmatoare va creste in popularitate produsul destul de mult.
Detalii suplimentare despre panouri solare Tesla in forma de tigla gasiti aici.

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani