OZN surprins in imagini de un elicopter militar al armatei din Chile

OZN surprins in imagini de un elicopter militar al armatei din Chile

OZN surprins in imagini de un elicopter militar al armatei din Chile

Obiectele Zburatoare Neidentificate sunt prezente in mai multe locuri ale planetei.
Fie in apropierea bazelor militare sau in locatii total izolate de lume, acestea isi fac aparitia fara avertisment iar intamplarea face ca exact atunci cineva sa aiba o camera la indemana si sa surprinda un clip video sau o imagine.
In multe din situatii OZN -urile ce sunt prinse in imagini reprezinta evenimente naturale, miraje sau obiecte zburatoare militare. La prima vedere aratand ca ar fi navete spatiale venite de pe o alta planeta.
Insa sunt si situatii cind nu se poate gasi o explicatie logica pentru cadrele filmate.
Situatii in care pana si expertii nu au un cuvant de spus si se simt obligati sa ceara sfatul la mai multe persoane ce au cunostinte in domeniu.
Pe 14 noiembrie 2014 un echipaj din ofiteri al marinei din Chile, zburau cu un elicopter Aibus Cougar pe langa coasta la o altitudine de aproximativ 1,4km.
Deodata pe camera elicopterului a aparut un obiect stradiu ce se deplasa cu o vitaza relativ apropiata de acea a elicopterului.

Tehnicianul de zbor testa o camera de mare definitie FLIR cu infrasoru cand obiectul straniu a aparut in cadru.
Membrii zborului au captat aproximativ 10 minute de material video din diferite puncte, in lumina infrarosie dar si color.
Ce este straniu, e faptul ca obiectul zburator nu raspundea la semnale radio si nici nu aparea pe radar, chiar daca pe camera se vedea clar ca ceva este acolo, iar exact la ora cand a fost surprins nu erau alte avioane sau elicoptere in zbor.
In plus, acest OZN parea sa emane un gas foarte fierbinte atunci cand levita (ca un fel de propulsie) si a eliminat de 2 ori un fel de fum fierbine in urma lui.
Ne avand o explicatie pentru ceea ce au vazut, Marina a inmanat filmarea Comitetului de Studiere al Fenomenelor Aeriene Anormale (este o agentie guvernamentala din Chile care se ocupa de studiul OZN)
Comitetul impreuna cu cativa experti francezi au ajuns la concluzia ca este un fenomen zburator neidentificat si nu au o explicatie pentru el.
Toate ipotezele logice pentru explicarea acestuia OZN au fost anulate si in continuare reprezinta un mister.
Tu ce parere ai, ce crezi ca au captat ofiterii Marinei in imagini?
sursa
 
 

Menține în viață blogul utilizând linkurile mele afiliate

Dacă dorești să-ți oferi contribuția ta acestui proiect, poți utiliza unul din link-urile mele afiliate. Pentru fiecare produs ce-l cumperi de pe unul din site-urile de mai jos, primesc un mic procent din achiziție fără un cost adițional pentru tine. Îți mulțumesc că îmi citești pagina și că ai considerat să accesezi linkurile. <3

Alte articole interesante

cel.ro

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani