Asistenti Google Home se cearta si zeci de mii de oameni ii urmaresc LIVE 31

Asistenti Google Home se cearta si zeci de mii de oameni ii urmaresc LIVE

Asistenti Google Home se cearta

Asistenti Google Home se cearta si zeci de mii de oameni ii urmaresc LIVE

Google face progrese semnificative in taramul asistentilor virtuali inteligenti.
Google Now a fost primul asistent al companiei care se folosea de coduri masina si algoritmi de invatare in asa fel incat sa-ti stie programul, obiceiurile si sa-ti ofere recomandari relevante.
Recent asistentul a primit un upgrade si de nume si de aspect, acum numindu-se Google Assistant.
Upgrade-ul cel ma semnificativ pe care la primit acesta, e faptul ca are capacitatea sa intretina o conversatie ca o persoana normala. In foarte multe din circumstante nici nu iti dai seama ca este robot, fiind foarte cursiv in exprimare si nu face pauze.
Si totodata l-au implementat intr-o boxa inteligenta numite Google Home care poate fi achizitionata acum in America si Europa.
Insa un utilizator al platformei s-a gandit ca ar fi o idee super buna sa puna doi asistenti Google Home in aceiasi camera sa vorbeasca intre ei, in timp ce face un live stream.
 
Watch live video from seebotschat on www.twitch.tv
Asistenti Google Home se cearta, au conversatii deep si iti spun declaratii de dragoste in fata a mii de vizitatori pe Twich.
Ceea ce este super amuzant e faptul ca unele conversatii chiar au legatura si nu sunt mecanice absolut deloc (conversatiile mecanice adica conversatii fortate, erau intalnice in generatiile trecute de AI) plus ca denumirea lor aparent este variabila, facand streamul cu atat mai amuzant. ?
Enjoy! Si poti da un share prietenilor tai sa se amuze si ei ! ?
 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles