Armata americana vrea sa faca soldati cyborg

soldati cyborg

Armata americana vrea sa faca soldati cyborg

Ce poate fi mai fain decat sa investesti bani in cercetare militara (sunt ironic).
Cand sunt atatea modalitati creative/benefice, de care pot beneficia comunitati intregi, hai sa investim in arme! Ca au facut foarte mult bine pana acum!

Cam asta este mentalitatea americana in privinta armelor in 2016.

„Baietii veseli” de la DARPA vor sa faca un cip ce vine implantat in creierul uman si va transforma personalul militar in soldati cyborg.
Practic cipul va avea undeva la 1cm³ si o sa converteasca semnalele electrice ale creierului in informatii ce le poate citi un calculator si vice versa.
DARPA spera ca neurostransmitatorul va crea soldati cyborg ce vor putea furniza informatii referitoare la locatia inamicului, pot transmite imagini direct de pe teren si comunica intre ei.
Este tare infricosatoare ideea si eu nu sunt adeptul investitiilor de genul acesta care pe termen lung se intorc impotriva umanitarii intr-un fel sau altul.
Iti dau impesia ca dupa atatea razboaie nu am invatat absolut nimic!
Ce sa facem, asta este natura umana! Incep sa cred ca distrugerea o avem scrisa in ADN!
Pentru fiecare lucru pozitiv, se fac 3 negative!
Not cool DARPA, not cool!
sursa

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles