Oppo R7 telefonul cu display fara margini va fi lansat in Mai 31

Oppo R7 telefonul cu display fara margini va fi lansat in Mai

oppo r7

Oppo R7 telefonul cu display fara margini va fi lansat in Mai, insa nu stiu daca va putea fi achizitionat tot atunci

Oppo R7 este succesorul telefonului Oppo R5 de anul trecut care si acum este destul de impresionant in ceea ce priveste dimensiunile.
Viitorul telefon al companiei nu numai ca va fi super subtire ci ecranul nu va avea margini laterale. Bine, acum faptul ca nu va avea margini laterale este mai mult o tactica de marketing, de fapt telefonul are inglobat in display o tehnologie care iti creaza aceasta impresie (am explicat mai multe aici).
Insa nu display-ul este subiectul acestei postari ci data de lansare a lui Oppo R7.
Compania tocmai a publicat pe paginile de pe retelele de socializare cateva imagini care sunt menite sa na starneasca curiozitatea iar in una din ele este mentionata luna Mai.
imagini oppo r7
Nu stiu exact daca telefonul va fi disponibil din Mai dar cel mai probabil va fi anuntat oficial si vei avea posibilitatea sa-l precomanzi.
Din cate am observat din fotografia postata de Oppo si filmuletele ce au aparut pe internet cu telefonul acesta pare sa fie mai subtire decat predecesorul acum nu stiu bateria cat va fi de mare.
imagini oppo r7
Momentan nu se stiu alte informatii concrete despre Oppo R7 dar am sa va tin la curent cu aceasta tema.

sursa

 
 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles