Nu vom vedea telefoane cu Windows 10 in vara 31

Nu vom vedea telefoane cu Windows 10 in vara

windows 10 mobile

Nu vom vedea telefoane cu Windows 10 in vara. Microsoft vrea sa lanseze versiunea pentru PC prima

Windows 10 este ultimul sistem de operare al celor de la Microsoft. Viziunea Microsoft de a avea un sistem de operare unicersal pentru mobil, PC si consola se materializeaza cu ultimul sistem de operare.
Viitoarea versiune Windows urmeaza sa se lanseze in vara pentru PC insa nu acelasi lucru se poate spune despre versiunea mobila.
Conform vice presedintelui Joe Belfiore Windows 10 pentru mobil este putin in urma in ceea ce priveste stadiul de dezvoltare si optimizare.
Microsoft isi concentreaza resursele sa lanseze fara mari peripetii Windows 10 pentru PC iar viitoarele telefoane cu Windows 10 vor aparea lunile ce urmeaza.
Pe de o parte este o strategie inteligenta. Daca ei considera ca Windows 10 pentru telefoane nu este inca la stadiul de lansare mai bine il optimizeaza pana ce se ridica la nivelul asteptarilor. Insa Microsoft ar trebui sa ia in considerare ca in timpul in care ei lucreaza la OS-ul pentru mobil concurenta isi evolueaza sisteme de operare curente si le promoveaza in asa fel ca rata de adoptare sa fie in continua crestere.
Ideea este cu cat il lanseaza mai rapid cu atat mai bine, cota de piata a lor este destul de mica si daca nu reusesc sa o creasca viitorul nu-l vad prea bine pentru ei.
sursa
 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles