Nu vom vedea telefoane cu Windows 10 in vara

Nu vom vedea telefoane cu Windows 10 in vara

windows 10 mobile

Nu vom vedea telefoane cu Windows 10 in vara. Microsoft vrea sa lanseze versiunea pentru PC prima

Windows 10 este ultimul sistem de operare al celor de la Microsoft. Viziunea Microsoft de a avea un sistem de operare unicersal pentru mobil, PC si consola se materializeaza cu ultimul sistem de operare.
Viitoarea versiune Windows urmeaza sa se lanseze in vara pentru PC insa nu acelasi lucru se poate spune despre versiunea mobila.
Conform vice presedintelui Joe Belfiore Windows 10 pentru mobil este putin in urma in ceea ce priveste stadiul de dezvoltare si optimizare.
Microsoft isi concentreaza resursele sa lanseze fara mari peripetii Windows 10 pentru PC iar viitoarele telefoane cu Windows 10 vor aparea lunile ce urmeaza.
Pe de o parte este o strategie inteligenta. Daca ei considera ca Windows 10 pentru telefoane nu este inca la stadiul de lansare mai bine il optimizeaza pana ce se ridica la nivelul asteptarilor. Insa Microsoft ar trebui sa ia in considerare ca in timpul in care ei lucreaza la OS-ul pentru mobil concurenta isi evolueaza sisteme de operare curente si le promoveaza in asa fel ca rata de adoptare sa fie in continua crestere.
Ideea este cu cat il lanseaza mai rapid cu atat mai bine, cota de piata a lor este destul de mica si daca nu reusesc sa o creasca viitorul nu-l vad prea bine pentru ei.
sursa
 

Menține în viață blogul utilizând linkurile mele afiliate

Dacă dorești să-ți oferi contribuția ta acestui proiect, poți utiliza unul din link-urile mele afiliate. Pentru fiecare produs ce-l cumperi de pe unul din site-urile de mai jos, primesc un mic procent din achiziție fără un cost adițional pentru tine. Îți mulțumesc că îmi citești pagina și că ai considerat să accesezi linkurile. <3

Alte articole interesante

cel.ro

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani