Update LG G3 S Android Lollipop 31

Update LG G3 S Android Lollipop

lg g3 s android lollipop

Update LG G3 S Android Lollipop. Telefonul este updatat in sfarsit

LG G3 este un model din gama celor de la LG care are notorietate castigata pe buna dreptate. Telefonul cand a fost lansat avea o serie de specificatii care intimidau pe Galaxy S5 de la Samsung.
LG G3 a primit update la Android 5.0 Lollipop de ceva timp de acum dar compania parea se neglijeze dispozitivele care sunt de buget. Un exemplu in acest caz este LG G3 S care se aseamana la specificatii un Lg G3 Mini si la aspect cu LG G3.
Smartphone-ul este unul de buget mediu (ajunge undeva la 1100 lei) insa destul de performant pentru categoria in care este incadrat.
Telefonul avea Android Kitkat si nu se stia exact cand va aparea ultima versiune a sistemului de operare pentru el.
Insa conform Gsmarena a inceput procesul de update a lui LG G3 S la Android Lollipop. O parte din detinatorii modelului din Ungaria au inceput sa primeasca OTA la Android 5.0.
De Android 5.1 nu se stie nimic, dar cel mai probabil acesta va aparea in parioada imediat urmatoare tinand cont ca este unul de mici dimensiuni.

sursa

 
 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani