nokia 8

Nokia 8 pare sa fie primul telefon de top al companiei

Nokia 8 pare sa fie primul telefon de top al companiei 31

Nokia 8 pare sa fie primul telefon de top al companiei

Nokia a avut parte de o istorie destul de zbuciumata. Compania a fost falimentata de principii ce nu erau in sync cu noile trenduri in piata, apoi a fost achizitionata de Microsoft fiind o achizitie ce lasa o urma de speranta ca iar sa experimenteze probleme de stabilitate.
Odata ce Microsoft a vazut ca nu are un viitor compania, practic au renuntat la ea fiind acum in controlul HMD Global.
Insa surprinzator, odata ce HMD a preluat controlul companiei, Nokia pare ca s-a trezit la viata! Astfel au lansat cateva dispozitive foarte interesante.
Nokia 6 si Nokia 3 sunt doar doua dintre ele, fiind adresate mai mult sectorului de buget sau celor care nu au mai avut pana in momentul de fata un telefon smart. De asta pretul acestora este acceptabil si experienta de utilizare curata (fara skin-uri sau alte modificari de sistem inutile).
Odata cu lansarea lor telefoanele au avut un succes incredibil facand compania sa revina iar pentru o perioada in centrul atentiei.
Dar dupa cum am si spus, modelele in cauza nu sunt adresate oricui, daca pana acum ai mai avut cateva modele de telefoane smart, unele din ele chiar extrem de performante, o sa ajungi la concluzia ca telefoanele Nokia 6 si respectiv 3 nu iti vor satisface nevoile.

Nokia a pregatit o surprinza pentru fanii brandului

La foarte scurt timp dupa lansarea dispozitivelor de buget Nokia, au inceput sa apara pe internet zvonuri cum ca acestia pregatesc un dispozitiv de top ce este asteptat de comunitatea de fani Nokia (si nu numai) de foarte mult timp.
Mai exact ma refer la Nokia 8 ce este un telefon smart cu Android 7.1 ce are in interiorul procesorul Snapdragon 835, 6GB de RAM, doua camera foto principale de 13MP, senzor de amprenta, un display de 5,3” 2k IPS sau Amoled si o baterie de peste 3000mAh.
Telefonul pare a fi construit din aluminiu avand un design relativ standard, insa la ce specificatii are…eu sincer abia astept primele teste cu modelul.

nokia 8
FOTO: Nokia 8 ad

Nokia 8 a aparut in cateva randari si din greseala pe site-ul Nokia din Asia.
Momentan detaliile cunoscute despre telefon nu se pot confirma dar exista o posibilitate destul de mare ca acestea sa fie adevarate.
Tot din speculatii, se crede ca Nokia 8 va avea un pret de aproximativ 600$.
nokia 8
FOTO: Nokia 8

sursa

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani