operatori gsm

La ce operator de telefonie mobila ai cartela si daca il recomanzi?

operator de telefonie mobila

Operator de telefonie mobila pe care il recomanzi datorita serviciilor de calitate sau pe cei ce nu ii agreezi, lasa un comentariu mai jos!

In Romania competitia pentru operatori de telefonie mobila este relativ mica. Adica companiile mari ce ofera servicii de voce si date pot fi numarate pe degetele de la o mana.
Astfel ai crede ca alegerea operatorului perfect pentru tine este relativ simpla.

Pai…nu prea!

Vezi tu, fiecare operator are plusurile si minsurile lui, astfel daca locuiesti intr-o anumita zona geografica a tarii poti sa ajungi la concluzia ca ti-ai luat cartela de la operatorul X degeaba pentru ca: nu ai semnal, netul merge greu sau esti frecvent deconectat de la retea.
Decat sa-mi dau eu acu cu parerea in vederea celui mai bun operator de telefonie (desi nu stiu daca termenul in sine este neaparat corect ? ) am sa va spun aici in scris parerea mea despre RDS si Orange cu care am interactionat in ultimii ani.
Apoi astept sa-mi lasati si voi o scurta recenzie a operatorului vostru curent de telefonie mobila in sectiunea de comentarii de mai jos. Nu fiti timizi! ?

Orange

Cred ca sunt client Orange de mai bine de 9 ani. Perioada in care gradul meu de satisfactie pentru retea a crescut in fiecare an.
Bine, in perioada incipienta a relatiei mele cu ei a fost o idee prost internetul si serviciu de voce nu excela (eram si intr-o zona cu semnal prost). Insa odata ce s-a facut trecerea la 3G, lucrurile au inceput sa mearga foarte bine.
Pana in momentul de fata nu am avut probleme semnificative cu semnalul, internetul sau cartela in general. Cel putin in zona Moldovei acoperirea Orange este super buna si nu ai zone unde sa nu fie semnal, cel putin in apropiata vecinatate a orasului.
In ceea ce priveste preturile, nici aici nu pot sa ma plang neaparat. Cu 5 € imi pun cam 4Gb de internet, mesaje si minute nelimitate in retea, vreo 300 minute nationate si internationale in EU pe mobil si am si undeva la 1,2GB de trafic de date in UE (Prepay)

RCS&RDS

Cu RDS am inceput initial sa le utilizez serviciile de internet prin fibra optica, ca ulterior la scurt timp sa apelez la serviciul de data mobile cu ajutorul stick-ului USB.
Ce-i drept calitatea semnalului si acoperirea pentru datele mobile (cel putin in Iasi) nu se ridica la nivelul Orange, insa asta nu inseamna neaparat ca ar merge nasol.
Ca operator de telefonie mobila a crescut in popularitate destul de mult in ultimii ani, asta datorita abonamentelor foarte accesibile si ofertelor extrem de conveniente (trafic de internet 50GB pe 4G si minute/sms nelimitat in orice retea cu 4,8 €)
 
Insa acum astept parerea ta in sectiunea de comentarii de mai jos.

Tu ce operator de telefonie mobila recomanzi?

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani