iphone 8 vs note 8

iPhone 8 Plus VS Galaxy Note 8 test de camera: Oare cine castiga?

iPhone 8 Plus VS Galaxy Note 8

iPhone 8 Plus VS Galaxy Note 8 test de camera: Oare cine castiga?

Telefoanele cu Android sunt intr-o competitie directa cu modelele de la Apple de cand s-a lansat primul telefon cu sistemul de operare open source.
Si dupa cum va puteti imagina in acest context sunt mai multe tabere care iau lupta in propriile maini.
Una din ele este Apple si restul sunt marile companii producatoare de telefoane cu Android: Samsung, LG, SONY, Xiaomi, Meizu, OnePlus, HTC si asa mai departe.
Dar din toti competitorii directi ai companiei Apple, unul dintre cei mai mari, care permanent sunt in competitia lansarii celor mai noi tehnologii, este dupa cum v-ati dat seama din titlu Samsung.
Si cum Apple a lansat noul iPhone 8 era doar o chestiune de timp pana ce o sa apara o comparatie cu Samsung Galaxy Note 8.
Iar una din cele mai populare comparatii, exceptand aspectul fizic, functiile si experienta in sistemul de operare in general…camerele principale au fost testate de un popular youtuber.

Casey Neistat a facut o comparatie iPhone 8 Plus VS Galaxy Note 8, inregistrand cu ambele in 4K cu setarile automate si spre surprinderea mea ambele modele au fost destul de apropiate.
Desi din punctul meu de vedere inregistrarea pe iPhone este o idee superioara.
Dupa cum se vede si in clipul de mai sus Note 8 are aceiasi problema ca S7, S6 si chiar alte telefoane cu Android: nu tine focusul constant in toate situatiile.
Cand Casey filmeaza inauntru unde lumina nu este extrem de buna, Note 8 incearca sa gaseasca focusul in timp ce iPhone-ul filmeaza fara probleme.
Mai mult decat atat culorile pe iPhone par mai bine echilibrate si se observa clar cum Samsungul are un dynamic range putin ciudat.

Insa asta este doar parerea mea, voi ce parare aveti? Este o diferenta intre cele doua modele sau nu?

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani