Moto Maker va fi disponibil si in Romania? 31

Moto Maker va fi disponibil si in Romania?

Moto Maker va fi disponibil si in Romania

 Moto Maker va fi disponibil si in Romania? De la inceputul lunii viitoare ar trebui sa vedem serviciul disponibil in mai multe tari din Europa

Un portator de cuvant a companiei Motorola a precizat faptul ca Motorola Moto Maker va fi disponibil global. Daca acesta este cazul, cel mai probabil o sa avem acest serviciu si in Romania.
In caz de nu esti familiarizat cu serviciul, Moto Maker iti ofera posibilitatea sa-ti personalizezi telefonul Motorola. Incepat de la culoarea carcasei, materialul carcasei, culoarea butoanelor, culoarea ornamentelor si asa mai departe. Tot acest proces este menit sa-ti ofere o experienta cat mai personala cu gadgetul tau, acesta fiind faurit dupa bunul tau plac.
In momentul de fata Moto Maker  este disponibil in America, Chile, Brazilia si in unele tari din Europa. A  fost un succes rasunator cand a fost lansat in SUA, la inceput modificarile erau oarecum limitate dar cu timpul s-au extins optiunile si acum este posibil sa-l vedem si pe meleaguri europene.
Serviciul ar fi disponibil de la incaputul lunii viitoare, daca si Romania va aparea pe lista ramane de vazut.
Am sa va tin la curent cu informatiile care le aflu in legatura cu acest aspect.

sursa

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles