Meizu M1 Note va fi disponibil global curand 31

Meizu M1 Note va fi disponibil global curand

Meizu M1 Note va fi disponibil global curand 32

Meizu M1 Note va fi disponibil global in cateva zile pe magazinul online al companiei

Meizu M1 Note este un telefon de buget cu specificatii mai mult decat decente. Telefonul a fost criticat pentru aspectul acestuia, care semana destul de mult cu iPhone 5c insa daca este sa excludem acest lucru dispozitivul este unul destul de promitator.
Impedimentul major in achizitionarea acestuia este disponibilitatea. Telefonul se comercializeaza momentan in China cu pretul de 850-930lei(preturile variaza) si daca vrei sa-l importi sunt taxele vamale ce trebuie achitate, taxele curierului, perioada de asteptare de cateva saptamani pana iti va fi livrat plus ca vei avea dea face cu intermediari care comercializeaza modelul.
Insa acum putin timp pe magazinul online international a celor de la Meizu a aparut un banner cu Meizu M1 Note si mesajul „Coming Soon” deci in zilele ce urmeaza o sa ai posibilitatea sa achizitionezi modelul direct de la producator.
Acum sunt curios daca vor mentine pretul sau il vor creste, desi personal nu cred ca vor face asta datorita competitiei.
Inca un detaliu ce nu il stiu in momentul de fata este daca Meizu M1 Note va veni cu procesorul Snapdragon 615 sau Mediatek M6752. Desi daca este sa gandesc logic problema, telefonul va fi comercializat in Europa si America deci probabil ca Mediatek-ul sa nu fie compatibil cu retelele 4G din aceste doua continente.
Dar va ramane de vazut.
Pentru a vedea specificatiile Meizu M1 Note click AICI.

sursa

 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles