LG G4 va avea un display de 5.6”

Conform unui popular leaker LG G4 va avea un display de 5.6”

LG G3 a avut un succes notabil anul trecut. Telefonul companiei LG a fost printre primele ce avea un display 2k, asta plus un procesor performant si o baterie de invidiat si deja competitia devenea usor intimidata.
Dar deja este timpul sa vorbim de succesorul lui LG G3, adica LG G4 (cred ca puteati ghici destul de usor denumirea).
Conform OnLeaks viitorul cap de serie al compani, LG G4 va avea un display de 5.6”. Este un upgrade destul de semnificativ fata de anul trecut, LG G2 avea un display de 5.2”.
Acum nu stiu exact daca design-ul va fi cel curbat care l-am vazut in fotografii dar daca nu asa va arata telefonul sunt curios cum va reusi corporatia sa faca telefonul usor de utilizat cu o mana.
Daca telefonul este putin curbat te ajuta sa ajungi intr-o oarecare masura mai usor in partea de sus a ecranului cu degetul mare ai mainii. Insa daca telefonul este similar LG G2 este cam imposibil sa faci asta, bine, poti daca ai maini foarte mari.
In momentul de fata nu stiu care este credibilitatea acestei informatii, va trebuia sa mai asteptam cateva zile sa vedem niste scurgeri de informatii mai substantiale.
LG G4 va fi anuntat la conferinta de presa din Aprilie.
Vrei sa vezi specificatiile lui LG G4? Click aici.

sursa

Menține în viață blogul utilizând linkurile mele afiliate

Dacă dorești să-ți oferi contribuția ta acestui proiect, poți utiliza unul din link-urile mele afiliate. Pentru fiecare produs ce-l cumperi de pe unul din site-urile de mai jos, primesc un mic procent din achiziție fără un cost adițional pentru tine. Îți mulțumesc că îmi citești pagina și că ai considerat să accesezi linkurile. <3

Alte articole interesante

cel.ro

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani