lg wing

LG Wing telefon cu ecran rotativ se va lansa anul acesta

LG pregătește lansarea unui smartphone ce are două ecrane ce se rotesc la 90 de grade.

Practic telefonul face cu ecranele lui o formă de T ce ar avea în același timp și o integrare mai „adâncă” cu sistemul de operare făcând experiența de utilizare completă (cel puțin în unele aplicații).

LG Wing: a new smartphone with a dual rotating screen - Gizchina.com
Sursa: Gizmo China

Până în momentul de față știm că telefonul va avea un procesor de buget (Snapdragon din seria 700), un ecran va avea în jur de 4” în timp ce al doilea display va avea peste 6”, rotația se va efectua într-o singură direcție.

Cât despre data lansării și mai ales prețul, nu se cunosc la ora actuală. Unele entități din mediul blog-urilor online speculează că modelul va fi introdus în piață la un preț acccesibil, în timp ce alții speculează că este posibil ca telefonul să fie mai scump (peste 1000€ sau undeva foarte aproape de acest preț).

Însă dacă este să luăm în considerare conceptul și chip-ul plasat în telefon, cel mai probabil va fi un preț sub 1000€, dar după cum este cu toate aceste știri leaked, nimic nu este cert până la data lansării.

sursa

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani