Lenovo ThinkPad X1 Fold este viitorul laptopurilor ultraportabile

Lenovo ThinkPad X1 Fold este viitorul laptopurilor ultraportabile

Laptopurile ultraportabile sunt de foarte mulți ani în piață. Astfel la ora actuală sunt zeci, sute de modele disponibile. Însă poți spune că inovația din această nișa nu este chiar ruptă din filmele SF.

În ideea că laptopurile ultraportabile au devenit mai ușoare, mai subțiri și performante dar în același timp fără să se încălzească foarte tare, îmbunătățiri semnificative dar nimic wow sau neașteptat.

Deși Lenovo s-a gândit că dorește să schimbe abordarea, mai precis să investească într-un laptop cu display de 13 inci ce se pliază.

Da, ai citit bine, display pliabil.

Image result for lenovo x1 fold

Lenovo ThinkPad X1 Fold are un ecran de 13.3 inci Oled ce se pliază de la jumătate, conferind posibilitatea utilizatorului să îl utilizeze în diverse moduri. Vine cu sistemul de operare Windows 10X ce este optimizat pentru laptopurile cu ecrane pliabile. Ultima generație de procesoare Intel cu posibilitatea de a utiliza anumite accesorii externe cum ar fi o tastatură.

Lenovo ThinkPad X va fi lansat anul acesta la un preț de 2499$.

sursa

Menține în viață blogul utilizând linkurile mele afiliate

Dacă dorești să-ți oferi contribuția ta acestui proiect, poți utiliza unul din link-urile mele afiliate. Pentru fiecare produs ce-l cumperi de pe unul din site-urile de mai jos, primesc un mic procent din achiziție fără un cost adițional pentru tine. Îți mulțumesc că îmi citești pagina și că ai considerat să accesezi linkurile. <3

Alte articole interesante

cel.ro

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani