Image default
Stiri Stiri tech

Lenovo ThinkPad X1 Fold este viitorul laptopurilor ultraportabile

Laptopurile ultraportabile sunt de foarte mulți ani în piață. Astfel la ora actuală sunt zeci, sute de modele disponibile. Însă poți spune că inovația din această nișa nu este chiar ruptă din filmele SF.

În ideea că laptopurile ultraportabile au devenit mai ușoare, mai subțiri și performante dar în același timp fără să se încălzească foarte tare, îmbunătățiri semnificative dar nimic wow sau neașteptat.

Deși Lenovo s-a gândit că dorește să schimbe abordarea, mai precis să investească într-un laptop cu display de 13 inci ce se pliază.

Da, ai citit bine, display pliabil.

Image result for lenovo x1 fold

Lenovo ThinkPad X1 Fold are un ecran de 13.3 inci Oled ce se pliază de la jumătate, conferind posibilitatea utilizatorului să îl utilizeze în diverse moduri. Vine cu sistemul de operare Windows 10X ce este optimizat pentru laptopurile cu ecrane pliabile. Ultima generație de procesoare Intel cu posibilitatea de a utiliza anumite accesorii externe cum ar fi o tastatură.

Lenovo ThinkPad X va fi lansat anul acesta la un preț de 2499$.

sursa

Articole inrudite

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web. Vezi politica de confidențialitate.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră de utilizare. Vizitați politica de confidențialitate pentru detalii adiționale. Ok Politica confidentialitate

Articole noi direct în inbox fără SPAM

✔ Respectăm confidențialitatea
✔ Articole noi și tutoriale
✔ Mail săptămânal
ABONARE
Confirm că am peste 16 ani și am citit termenii și condițiile
close-link
Click Me