Așa posibil să arate Samsung Galaxy Z Flip

Așa posibil să arate Samsung Galaxy Z Flip

Samsung a fost printre primele companii ce a experimentat cu un telefon cu display pliabil ce a putut fi cumpărat de către consumatori.

Însă nu a fost perfectă lansarea, dar nimic nu e perfect mai ales și de la primele variante dar compania pregătește revanșa dacă este să spunem așa.

Samsung plănuiește lansarea unui telefon cu ecran pliabil mai compact ce se aseamănă destul de mult cu telefoanele cu clăpiță de prin anii 2000.

Conform unor leak-uri cei de la LetsGoDigital au creat o randare cu Samsung Galaxy Z Flip și ne arată pentru prima oară cam cum ar fi posibil să arate telefonul când va fi lansat în acest an (momentan nu se știe data exactă de lansare).

Specificațiile modelului vor fi similare unui flagship. Mai concis e vorba de un Snapdragon 855, cameră frontală în display, 8 GB de RAM și baterii duale ce posibil să fie de până în 2500mAh.

sursa

Menține în viață blogul utilizând linkurile mele afiliate

Dacă dorești să-ți oferi contribuția ta acestui proiect, poți utiliza unul din link-urile mele afiliate. Pentru fiecare produs ce-l cumperi de pe unul din site-urile de mai jos, primesc un mic procent din achiziție fără un cost adițional pentru tine. Îți mulțumesc că îmi citești pagina și că ai considerat să accesezi linkurile. <3

Alte articole interesante

cel.ro

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani