Image default
Stiri Stiri telefoane

Așa posibil să arate Samsung Galaxy Z Flip

Samsung a fost printre primele companii ce a experimentat cu un telefon cu display pliabil ce a putut fi cumpărat de către consumatori.

Însă nu a fost perfectă lansarea, dar nimic nu e perfect mai ales și de la primele variante dar compania pregătește revanșa dacă este să spunem așa.

Samsung plănuiește lansarea unui telefon cu ecran pliabil mai compact ce se aseamănă destul de mult cu telefoanele cu clăpiță de prin anii 2000.

Conform unor leak-uri cei de la LetsGoDigital au creat o randare cu Samsung Galaxy Z Flip și ne arată pentru prima oară cam cum ar fi posibil să arate telefonul când va fi lansat în acest an (momentan nu se știe data exactă de lansare).

Specificațiile modelului vor fi similare unui flagship. Mai concis e vorba de un Snapdragon 855, cameră frontală în display, 8 GB de RAM și baterii duale ce posibil să fie de până în 2500mAh.

sursa

Articole inrudite

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web. Vezi politica de confidențialitate.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră de utilizare. Vizitați politica de confidențialitate pentru detalii adiționale. Ok Politica confidentialitate

Articole noi direct în inbox fără SPAM

✔ Respectăm confidențialitatea
✔ Articole noi și tutoriale
✔ Mail săptămânal
ABONARE
Confirm că am peste 16 ani și am citit termenii și condițiile
close-link
Click Me

Pasionat de tech?

Dacă nu ai găsit ce căutai, hai în grupul nostru de Facebook unde publicăm materiale interesante și discutăm diferite subiecte
INTRĂ ÎN GRUP
close-link
Click Me