HTC One M7 update la Lollipop in Romania 31

HTC One M7 update la Lollipop in Romania

HTC One M7 update la Lollipop

HTC One M7 update la Lollipop In Europa insa HTC tot nu s-a tinut de promisiune.

HTC One M7 are aproximativ 2 ani vechime. Acesta a venit din fabrica cu android JellyBean si a primit de-a lungul timpului doua update-uri majore la sistemul de operare.
Desi HTC anuntase initial ca HTC One M7 va primi update la Lollipop in interval de 90 de zile (asta in Noiembrie anul trecut) nu s-au tinut de cuvant. Insa cativa utilizatori ai telefonului au raportat catre GSMArena si Xda-developers ca au inceput sa primeasca update-ul OTA in Europa chiar si Romania.
Android 5.0 Lollipop are o dimensiune de 805mb si aduce imbunatatiri in materie de performanta, durata de viata a bateriei si stabilitate (acest sir de imbunatatiri devin standard la orice producator 😀 ) acum ramane sa vedem daca se mentin aceste plusuri dupa ce utilizatorii One M7 testeaza sistemul de operare.
Daca nu ai primit inca update-ul pe Orange, Cosmote sau Vodafone mai asteapta pana la sfarsitul saptamanii. Insa daca nici peste 7-8 zile nu da semn telefonul ca vrea updatat iti recomand sa faci o resetare din fabrica apoi sa incerci iar.
Puteti sa imi lasati comentarii mai jos sau pe Facebook daca nu va descurcati .

sursa

 
 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani