Acasă Stiri Energizer Power Max P18K Pop: telefon cu baterie de 18.000 mAH

Energizer Power Max P18K Pop: telefon cu baterie de 18.000 mAH

de către Dan Mutu

Telefoanele mobile smart au inceput in ultima perioada sa aiba baterii considerabil mai mari ca in trecut. Daca in urma cu 5 poate 7 ani, atunci cand telefonul mobil avea in jur de 2500 mAh si era considerata o baterie mare, acum telefoanele au ajuns sa atinga 3200 mAh sau poate chiar 4000 mAh.

Din punctul meu de vedere este o evolutie foarte buna, tinand cont ca tehnologia acumulatorilor a ramas in mare parte neschimbata.

Insa daca utilizezi telefonul foarte intens posibil ca nici acei 3200 sau 4000 mAh sa nu va fie indeajuns. De aceia singura optiune ar fi un power bank…sau un telefon mobil ce are o baterie ce va permite un standby de aproximativ 50 zile.

Energizer Power Max P18K Pop este un telefon mobil lansat de compania ce a devenit populara pentru baterii sale si daca este sau nu un stereotip intentionat, P18K e un smartphone cu o baterie foarte mare.

Practic telefonul smart are specificatii de mijloc sa spunem asa. Un CPU Helio P70, 6GB de RAM, 128GB memorie interna, camere de 12 MP si 2 MP impreuna cu un senzor de adancime de 5 MP, display de 6.2 inci IPS fiind disponibil in doua culori.

Related image
FOTO: Energizer Power Max P18K Pop 
SURSA: TheVerge

Dar bateria este punctul forma al modelului. Telefonul are 3 celule de 6000 mAh lipite una de cealalta reusind in acest fel capacitatea de 18.000 mAh. Acumulatorii se incarca la maxim 18W in aproximativ 9 ore si grosimea telefonului este de 40 mm, care cumva este de asteptat. Sau va puteti imagina altfel, modelul e ca 3 telefoane lipite unul de altul, lucru care automat se va reflecta si in greutatea modelului.

Acum nu prea stiu exact daca sunt persoane interesate cu adevarat de acest model, datorita dimensiune exagerate din punctul meu de vedere, dar nu strica sa stii ca exista o astfel de optiune pe piata.

Tu ai cumpara un telefon cu o baterie asa de mare?

Posibil să te interesez

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. de către acest site web.

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani