Drona de securitate cu 250.000 lumeni putere de iluminare

drona de securitate

Drona de securitate cu 250.000 lumeni putere de iluminare

Drona de securitate lumina

Drona de securitate ce emita lumina de 250.000 de lumeni

De cand au fost inventate dronele, acestea ne fascinau pur si simplu. Insa din nefericire in perioada incipenta a tehnologiei, acestea erau destul de scumpe si greu de cumparat pentru publicul larg (si in ziua de azi sunt modele profesionale ce costa mii de euro).
Insa procesul de fabricatie s-a simplificat si a inceput sa fie disponibil pentru mai multe companii, care la randul lor au eficientizat pasii, rezultand drone ieftine si cu performanta decenta.
Aceleasi drone au inceput usor usor sa beneficieze de anumite upgrade-uri ce sunt menite sa imbunatateasca experienta de pilotare, oferind perspective diferite, sau mai mult decat atat sporesc utilitatea efectiva a produsului.
Astfel la foarte scurt timp au inceput sa circule pe internet drone de securitate, sau cel putin concepte ale acestor tipuri de drone.
Dronele de securitate sunt menite sa iti supravegheze casa atunci cand esti plecat mai mult decat atat pot avea intrebuintari si in misiuni de salvare sau recunoastere.
Asta cel putin in teorie, momentan nu sunt multe astfel de drone disponibile pentru achizitionare si care sunt au un pret extrem de mare.
Dar ce ar fi daca ai avea posibilitatea sa achizitionezi un kit pentru drona ta actuala, care sa-i confere abilitati aferente unei drone de securitate sau pentru asistare a trupelor de salvare.
Pai se pare ca cineva s-a gandit la acest aspect si a facut un prototip modular.
Mai precis a montat leduri de cateva sute de wati pe o drona cu un rezultat incredibil.

Din ce am inteles, momentan sistemul nu are un pret dar posibil ca acest kit sa fie disponibil pe viitor pentru achizitionare.
Inca un lucru demn de mentionat, este faptul ca acest kit pare o idee marisor, cel mai probabil nu va functiona pe drone ca DJI Phantom.

Vezi clipul video de mai jos cu drona de securitate si spune tu, nu e cool?

Mai multe detalii aici

Menține în viață blogul utilizând linkurile mele afiliate

Dacă dorești să-ți oferi contribuția ta acestui proiect, poți utiliza unul din link-urile mele afiliate. Pentru fiecare produs ce-l cumperi de pe unul din site-urile de mai jos, primesc un mic procent din achiziție fără un cost adițional pentru tine. Îți mulțumesc că îmi citești pagina și că ai considerat să accesezi linkurile. <3

Alte articole interesante

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani