Doogee X5 Pro 4G mai rapid ca Galaxy S4 si costa doar 320lei

doogee

Doogee X5 Pro 4G mai rapid ca Galaxy S4 si costa doar 320lei

Doogee X6 Pro a fost lansat! Mai multe detalii aici

Saptamanile trecute am vorbit despre Doogee X5 ca fiind un telefon foarte bine plasat in categoria de: telefon accesibil.
Modelul are un pret de sub 250 lei si specificatii echivalente unui Galaxy S3.
Dar acum varianta X5 Pro este disponibila si pentru 70 lei in plus ai memorie interna mai mare, procesor mai bun, mai mult ram si conectivitate 4G.
Varianta Doogee X5 are un procesor MTK6580 cu 1GB de RAM, 8GB memorie interna si conectivitate 3G in timp ce X5 Pro are un  MTK6735 pe 64BITI ce suporta 4G, 2GB de RAM si 16GB memorie interna.
In rest specificatiile sunt identice: baterie de 2200mAh, display de 5” 720p, camera de 5 principala si 2MP secundara, Bluetooth 4.0, NFC, WIFI g/b/n, dual-sim si suport pentru card MicroSD

doogee x5 pro 4g
FOTO: Doogee X5 PRO

Din punctul meu de vedere pentru 60 de lei ce-i dai in plus modelul Doogee X5 Pro merita fiecare banut. La suma de 320lei telefonul este echivalentul unui Galaxy S4 si costa jumatate din pretul Samsung-ului second hand.
Bine, carcasa si calitatea materialelor nu o putem compara (Galaxy S4 este superior) insa din punct de vedere al performantei modelul chinezesc nu se joaca.
Esti determinat sa cumperi telefonul? Poti sa o faci din link-ul de mai jos
[button color=”white” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”newwindow” url=”http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_234312.html?wid=21&lkid=10129491″]Cumpara acum![/button]

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani