Doogee X5 telefonul de sub 250 lei

doogee x5

Doogee X5 telefonul de sub 250 lei. Telefonul subclaseaza pe Galaxy S3 si costa nici o treime.

Doogee incepe usor dar sigur sa prinda popularitate in Romania. Dar care este motivul?
In primul rand e vorba de raportul calitate/pret care este destul de bun (aici gasesti fratele mai mare) iar in al doilea rand e vorba de performanta modelelor care e super.
Iar cum noi in general tindem sa vrem un telefon performant insa nu prea scump, Doogee este o alternativa buna.

Doogee X5 telefonul de sub 250 lei 31
FOTO: allmobilearea

Doogee X5 vine cu un procesor Quad-core MT6580, 1gb de RAM si 8gb ROM, display de 5” HD, camera de 5MP principala si de 2MP secundara, o baterie de 2200mAh detasabila si Android 5.1.
In Antutu telefonul subclaseaza pe Galaxy S3 i9300, telefonul este model mai vechi intradevar insa  nou costa peste 2000lei.
Iar tu obtii o performanta mult mai crescuta la nici o treime din pret, Doogee X5 costa 60$ (240 lei in functie de curs).
Modelul functioneaza atat pe 2G cat si 3G (nu dispune de LTE din nefericire). Vine in pachet cu un incarcator, cablu de date, casti, folie pentru ecran si bateria.
Poti achizitiona telefonul din link-ul de mai jos iar transportul este gratuit.
Oricum stati pe fir pentru o cerenzie completa a dispozitivului care o voi publica destul de curand si am pregatit o surpriza. 😀
[button color=”white” size=”normal” alignment=”center” rel=”follow” openin=”newwindow” url=”http://www.everbuying.net/product1033852.html”]Cumpara acum ![/button]

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani