Samsung Galaxy S4 i9500 primeste Lollipop 31

Samsung Galaxy S4 i9500 primeste Lollipop

Samsung Galaxy S4 i9500 primeste Lollipop 32
Samsung Galaxy S4 este un dispozitiv destul de popular in Romania. Acesta a fost lansat in martie 2013 in variante dual-sim, single-sim cu cip-uri Exynos sau Snapdragon.
Ca succesor al Galaxy S3 telefonul nu a reusit sa doboare recordurile precedente care Samsung le-a stabilit cu Galaxy S2 si S3 dar asta nu inseamna ca nu s-a vandut bine.
Galaxy S4 i9500 venea din fabrica cu Android 4.2.2 JellyBean si a primit si KitKat undeva pe la mijlocul anului trecut urmand sa fie updatat la Lollipop in luna ianuarie a anuluiui 2015.
In urma cu cateva zile aparuse un leak cu Android 5.0 Lollipop pentru Galaxy S4 i9500 numai ca era un beta, deci era probabil sa aiba unele probleme de stabilitate.
Insa acum anumiti utilizatori ai telefonului din Rusia raporteaza ca au inceput sa primeasca OTA la Android 5.0.1. Update-ul are 1049mb si aduce toate imbunatatirile si modificarile care sunt de asteptat cu Android Lollipop.
Aparent Samsung a inlaturat anumite aplicatii Google din update in asa fel pentru a reduce dimensiunea fisierului, dar pana va fi disponibil si pentru Romania sa speram ca vor restructura update-ul.
Share the love! 😀
sursa
 
 
 
 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani